Φάρμα: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer - Αυτός θα είναι φέτος ο παρουσιαστής!

Αποκαλύφθηκε με έναν πολύ επικό τρόπο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer - Αυτός θα είναι φέτος ο παρουσιαστής!

Παρά το γεγονός πως τα νούμερα τηλεθέασης πέρυσι δεν ήταν τα αναμενόμενα, το STAR αποφάσισε να προβάλλει και φέτος το ριάλιτι Φάρμα, του οποίου τα ηνία όπως αποκαλύφθηκε και στο trailer με έναν πολύ επικό τρόπο θα τα έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef που τα τελευταία χρόνια έχει διπλό ρόλο στο σταθμό, στο trailer που θα δείτε παρακάτω φαίνεται πως μεταμορφώθηκε σε υπεραθλητή που καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής σεφ φαίνεται να επιδίδεται σε ολυμπιακά αθλήματα προσαρμοσμένα στο κόνσεπτ του παιχνιδιού, όπως άρση βαρών με καρδάρες γεμάτες γάλα.

Η Φάρμα επιστρέφει στο STAR!

Αξίζει να σημειωθεί πως θα τον βλέπουμε εννοείται και στο MasterChef που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του για 9η χρονιά.

Μπορεί φέτος 24 υποψήφιοι να ξεκίνησαν τον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024, αλλά ο Λευτέρης και η Χριστίνα ήταν αυτοί που κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε κάθε απαιτητική μαγειρική δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2024 μαζί με το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Για πρώτη φορά στο MasterChef , ωστόσο, θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ!

«Ένα πράγμα μένει σταθερό, το τρόπαιο», ακούγεται να λέει από την πλευρά του Πάνος Ιωαννίδης στο trailer του νέου κύκλου του MasterChef!

Δείτε παρακάτω το trailer για τον νέο κύκλο του MasterChef: