Power of love: Έκλαιγε με αναφιλητά μιλώντας για το παρελθόν τους - Αυτός είναι ο πρώην της Σωτηρίας, Παναγιώτης!

Στο χθεσινό επεισόδιο αποκάλυψε γιατί χώρισαν μετά από χρόνια σχέσης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Έκλαιγε με αναφιλητά μιλώντας για το παρελθόν τους - Αυτός είναι ο πρώην της Σωτηρίας, Παναγιώτης!

Για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά! Στο χθεσινό 19/8 επεισόδιο του Power of love η Σωτηρία Δεμίρογλου - όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει από πολύ νωρίς - πήγε στο κόκκινο δωμάτιο με την Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για το παρελθόν της, για την ζωή της, για τα όσα έχει περάσει από μικρή ενώ αποκάλυψε πράγματα για την προσωπική της ζωή και τον πρώην σύντροφό της, Παναγιώτη, ο οποίος την στιγμάτισε.

«Η τελευταία μου σχέση ήταν τώρα πρόσφατα χωρίσαμε, έχει 8 μήνες. Από μικρά κάναμε παρέα και σε μια φάση μου λέει "σ'αγαπάω". Ήταν πάντα ένας καλοκαιρινός έρωτας. Ήταν ο μόνος άντρας που του επέτρεπα ότι θέλει και το ξέρει. Έτρεχα με δυο λεωφορεία να πάω να τον δω και να γυρίσω πίσω. Είχε γίνει μια παρεξήγηση στην παρέα και υπερασπίστηκε την παρέα κι όχι εμένα κι εκεί σταματήσαμε να μιλάμε για 2,5 χρόνια. Μετά είδα ένα story στο instagram και τον προσέγγισα ξανά. Τον αγαπούσα πάρα πολύ.

Μετά από αυτό μπήκε στην ζωή μου και είπε θα κάνω τα πάντα για να με εμπιστευτείς ξανά. Το τέλος ήρθε, ας πούμε ασυμφωνία χαρακτήρων. Δεν έγινε ούτε απάτη ούτε τίποτα ήμασταν όντως ο ένας για τον άλλον. Τα ξέρει όλα τα έχουμε συζητήσει. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ σαν άνθρωποι. Ξέρει ότι είμαι εδώ και μου είπε θα σε υποστηρίζω, θα σε βλέπω. Όλα αυτά τα έχουμε συζητήσει και με τον Νίκο, είμαι ξεκάθαρη», είπε με δάκρια στα μάτια η Σωτηρία στην κάμερα του ριάλιτι αγάπης.

Το Youweekly.gr αρκετό καιρό πριν σας είχε αποκαλύψει το πρόσωπο του Παναγιώτη αλλά για όσους δεν τον θυμούνται μπορείτε να ρίξετε μια ματιά παρακάτω:

Η Σωτηρία Δεμίρογλου με τον πρώην της, Παναγιώτη

Σωτηρία Δεμίρογλου snobaria

Σωτηρία Δεμίρογλου tik tok

Σωτηρία Δεμίρογλου σχέση

Σωτηρία Δεμίρογλου power of love

To X έκανε πάρτι

Το Χ μετά από αυτές τις δηλώσεις της Σωτηρίας αραξενεύτηκε αρκετά αλλά και μπερδεύτηκε αφού θεωρητικά είναι σε σχέση με τον Πελετιέ και θεωρούν ότι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το παρελθόν.