Power of love: Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη αποχώρηση της Νίκης Παυλίδου

Τι συμβαίνει στο σπίτι της αγάπης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη αποχώρηση της Νίκης Παυλίδου

Το ενδεχόμενο αποχώρησης της Νίκης Παυλίδου από το Power of love σίγουρα θα χαροποιούσε ιδιαιτέρως τους τηλεθεατές -κι εμένα μέσα σε αυτούς- ενώ θα δημιουργούσε τα αντίθετα ακριβώς συναισθήματα στους ιθύνοντες του σταθμού αφού η συγκεκριμένη παίκτρια προκαλεί ίντριγκα και ως γνωστόν η ίντριγκα φέρνει και νούμερα τηλεθέασης!

Τα τελευταία 24ωρα διαδίδεται στο διαδίκτυο ένα spoil που έχει φέρει τα πάνω κάτω, ένα spoil που αναφέρει πως η Νίκη σε λίγες εβδομάδες θα αποχωρήσει από το παιχνίδι ή για να το πούμε πιο σωστά, πως η Νίκη έχει ήδη αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης απλά εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα αφού σε σύγκριση με τα γυρίσματα, βρισκόμαστε τουλάχιστον ένα 15ημερο πίσω!

Έφυγε η όχι τελικά η Νίκη από το Power of love!


Γνωρίζετε πως μέχρι στιγμής ότι spoil έχει δώσει το youweekly.gr για το power of love έχει βγει αληθινό 100%! Σήμερα, μάλιστα, σας αποκάλυψα τι θα γίνει με την Σωτηρία στο αποψινό επεισόδιο πριν καν ο ΣΚΑΙ να βγάλει trailer (δείτε εδώ τι θα αποκαλύψει σήμερα για το παρελθόν της).

Οι πληροφορίες οι δικές μας λοιπόν, διαψεύδουν το συγκεκριμένο αυτό spoil με τη Νίκη αφού σύμφωνα με τις δικές μας πηγές η Νίκη ναι μεν θα ψηφιστεί ως υποψήφια προς αποχώρηση αλλά απέναντί της θα έχει την Έμιλυ και για κάποιο - ανεκδιήγητο για μένα λόγο - η Νίκη θα παραμείνει στο παιχνίδι!