Power of Love spoiler: Για τον ένα δεν το περίμενε κανείς - Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κάποιος θα έχει πρόβλημα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love spoiler: Για τον ένα δεν το περίμενε κανείς - Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο του Power of Love που τα είχε όλα. Ξεσπάσματα, αποκαλύψεις, κλάματα και μία νέα παίκτρια που σκοπό έχει να διαταράξει την ισορροπία που υπάρχει στο σπίτι της αγάπης (δείτε εδώ). Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, έχουμε να δούμε πολλά...

Μετά την απρόσμενη αποχώρηση της Σοφίας, ετοιμάζεται η αποχώρηση ενός άνδρα, που είναι και το πιο βασικό γεγονός, καθώς καθορίζει τα ζευγάρια κάθε φορά και πώς αυτά θα συνεχίσουν, και το youweekly.gr γνωρίζει ήδη τους δύο υποψήφιους. Ο ένας από αυτούς είναι έκπληξη!

Αυτοί είναι οι δύο επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Power of Love

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, πρώτος θα αναδειχθεί, μετά από ψηφοφορία, ο Κρις, ο οποίος δεν έχει δείξει ακόμα το 100% του εαυτού του στο ριάλιτι, και δεύτερος θα βγει ο... Δήμος Περπερίδης. Η Νίκη φαίνεται πως πλησιάζει τον στόχο της, που είναι να τον διώξει από το παιχνίδι, αλλά ακόμη και να μην τα καταφέρει σίγουρα θα τον φοβίσει... Εάν, παρόλα αυτά, αλλάξει κάτι, θα επανέλθουμε με περαιτέρω ενημέρωση!

Δείτε επίσης: Ψηλός και μελαχρινός ο πρώην σύντροφος της Έμιλυ - Την "άδειασε" η νέα του κοπέλα

Δήμος και Κρις υποψήφιοι στο Power of Love

Τι συμβαίνει με τον Δήμο και την Ανδριάνα

Για την Ανδριάνα Παναγιώτου, έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος, καθώς οι φήμες, πριν ακόμη παρουσιαστεί στους διαγωνιζόμενους και συστηθεί στο κοινό, είχαν οργιάσει και ανέφεραν πως έχει ήδη σχέση με έναν από τους παίκτες, τον Δήμο.

Το γεγονός πως βρισκόταν στην Τουρκία λίγο πριν μπει εκείνος στο ριάλιτι είχε δημιουργήσει αντιδράσεις, με το ερώτημα για το τι πραγματικά τους "δένει" να είχε μείνει αναπάντητο μέχρι στιγμής. Οι αποκλειστικές πηγές του youweekly.gr, ωστόσο, έχουν όλες τις απαντήσεις!

Η 28χρονη γνωρίζει, όντως, τον Περπερίδη αρκετό καιρό πριν πάρουν την απόφαση να συμμετέχουν στο show, όμως οι φήμες για έρωτες και ειδύλλια μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η επιβεβαίωση θα έρθει, μάλιστα, σε λίγες μέρες, όταν οι δυο τους θα μιλήσουν ανοιχτά για την γνωριμία τους στα επόμενα επεισόδια.