Power of love highlights 16/8: «Δεν είμαι ζιγκολό!» - Το άσχημο ξέσπασμα, τα κλάματα με την αλήθεια και η νέα παίκτρια

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of love highlights 16/8: «Δεν είμαι ζιγκολό!» - Το άσχημο ξέσπασμα, τα κλάματα με την αλήθεια και η νέα παίκτρια

Χαμός έγινε για άλλη μία φορά στο Power of Love το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου. Το επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε με τη Νίκη να έχει πάρει φόρα και να ξεσπά για όλους και για όλα και κατέληξε στην είσοδο μίας νέας παίκτριας και πιθανότατα ενός νέου ειδυλλίου.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 16/8 στο Power of Love

Το πρώτο πράγμα που είδαμε, συγκεκριμένα, ήταν η Παυλίδου να χαρακτηρίζει τον Δήμο Περπερίδη "παπάτζα" μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες φορές μεταξύ τους (δείτε εδώ), ενώ δήλωσε πως στενοχωριέται για την Ανδριάνα Παναγιώτου με την οποία έχει ξεκινήσει μία σχέση.

Στη συνέχεια η ίδια ξέσπασε πάνω στην Σωτηρία, η οποία αποκάλυψε στον Δήμο όλα όσα έλεγε εκείνη και κυρίως το γεγονός πως προσπαθούσε να τον διώξει.

«Εσύ είσαι η ρουφιάνα που αυτά που λέγαμε πήγες και τα είπες στα αγόρια. Ενώ σου έχω πει πράγματα off camera, πας και τα ξανακάνεις. Εγώ όταν σε κράζω, το έχω κάνει on camera. Είπες ψέματα, ήταν η τελευταία ευκαιρία που σου έδωσα! Μας δουλεύεις από την πρώτη ημέρα. Από πού κι ως που να έχεις παράπονα από εμένα; Πας να βγεις το θύμα, ενώ είχες κάθε ευκαιρία να έρθεις», της είπε χαρακτηριστικά.

Και παρόλο που η Σωτηρία μέχρι εκείνη την ώρα έδειχνε ψύχραιμη, ξεκίνησε έπειτα μία συζήτηση με τον Νίκο Πελετιέ για την δική τους σχέση, κατά την οποία ξέσπασε σε κλάματα, διότι εκείνος της εξήγησε πως φλερτάρει με γυναίκες γενικά, ακόμη κι όταν έχει κοπέλα, καθώς αυτή είναι η δουλειά του.

Δείτε επίσης: Ψηλός και μελαχρινός ο πρώην σύντροφος της Έμιλυ - Την "άδειασε" η νέα του κοπέλα

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ να πω για τη δουλειά μου. Δεν φλερτάρω πάντα. Δεν είμαι ζιγκολό. Οι περισσότεροι που με προσλαμβάνουν να δουλέψω μαζί τους είναι μίας ηλικίας από 40 και πάνω, οπότε η προτεραιότητα δεν είναι πάντα το φλερτ. Είμαστε δύο άντρες και δύο γυναίκες. Δεν μπορεί να πάει μόνος του δίπλα τους. Θα πάω κι εγώ. Θα γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο, θα τον κάνω να νιώσει όμορφα και θα φλερτάρω. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι τις φιλάω και τις αγγίζω. Δεν χτίζω τίποτα μαζί της. Θα ήθελα να το δεις εν δράσει για να δεις ότι δεν είναι ρομαντικό», της είπε αργότερα προσπαθώντας να την κάνει να σταματήσει να αμφιβάλλει, ενώ της τόνισε πολλές φορές πως δεν σκοπεύει να την πληγώσει και πως είναι πολύ πιστός.

Και η βραδιά έκλεισε με την νέα παίκτρια, την Αλεξάνδρα, η οποία αμέσως έβαλε στο μάτι τον Δημήτρη, όμως θα βγει ραντεβού με τον Νίκο...