Power of Love: Ψηλός και μελαχρινός ο πρώην σύντροφος της Έμιλυ - Την "άδειασε" η νέα του κοπέλα

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: Ψηλός και μελαχρινός ο πρώην σύντροφος της Έμιλυ - Την

Πριν από λίγο καιρό έκανε την είσοδό της στο Power of Love η Έμιλυ Κοσμίδου, η οποία είναι 29 ετών, σκορπιός στο ζώδιο και ασχολείται επαγγελματικά με τα social media, καθώς έχει δικό της κανάλι στο Youtube, το οποίο απαριθμεί περισσότερους από 116.000 συνδρομητές, ενώ έχει και ένα προφίλ στο Tik Tok στο οποίο την ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο κοινό.

Έχει έναν αδερφό και μία αδερφή με τους οποίους είναι πολύ δεμένη και τους δείχνει συχνά στα βίντεο που αναρτά. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο εξαιτίας μίας μακροχρόνιας σχέσης που είχε αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα, όπου μένει μόνιμα πια με την κόρη της, που είναι ενός έτους και μοιράζεται καθημερινά τις στιγμές μαζί της με τους διαδικτυακούς της φίλους και αποθεώνεται κάθε φορά.

Δείτε επίσης: Power of Love trailer 16/8: «Εσύ είσαι η ρουφιάνα!», «Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Δύσκολες ώρες για την Σωτηρία

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Έμιλυ από το Power of Love

Δεν κατάφερε να βρει τον πραγματικό έρωτα στην πραγματική ζωή, γι' αυτό και αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι αγάπης, δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιον που θα κάνει την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά, κάτι που είχε καιρό να νιώσει, εφόσον είχε βάλει τα προσωπικά της σε δεύτερη μοίρα για αρκετό διάστημα. Ο τελευταίος της σύντροφος ονομάζεται Νίκος και έχει το δικό του προφίλ στο Tik Tok με το ψευδώνυμο heitlord.

Η νέα του κοπέλα και η διαμάχη μεταξύ τους

Πλέον, όμως, έχει προχωρήσει τη ζωή του και στα βίντεο που ανεβάζει πρωταγωνιστεί η νέα του σύντροφος, η Φαίη, με την οποία υπάρχει ολόκληρη διαμάχη. Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε η τελευταία, η 29χρονη πετάει σπόντες στις αναρτήσεις της για εκείνη, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως την αντιγράφει. Η Έμιλυ, δηλαδή, θεωρεί πως ακόμη και τα extensions που έβαλε, το έκανε για να της μοιάσει, ενώ την κατηγορεί πως είπε "πατσαβούρες" τις πρώην του Νίκου και συγκεκριμένα τις Θεσσαλονικιές, απευθυνόμενη σε εκείνη.

Δείτε επίσης: Power of Love highlights 15/8: «Είναι απαίσια!» - Τα "καυτά" φιλιά του νέου ζευγαριού, τα κλάματα και η αποχώρηση του Τζέισον

Δεν ήθελε να ακούγονται τέτοια πράγματα, ωστόσο, και στο ίδιο βίντεο εξηγεί ποια είναι η αλήθεια, δηλώνοντας πως είναι η τελευταία φορά που πρόκειται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. «Η πρώτη και η τελευταία φορά που κάνω τέτοιο βίντεο. Ξεπεράστε το παρελθόν γιατί δεν σας φταίω κι εγώ και δείξτε αυτοσεβασμό. Είναι πολλά ακόμη που δεν ανέφερα, αλλά το νόημα έγινε κατανοητό», γράφει η Φαίη στην ανάρτησή της.