Power of Love trailer 16/8: «Εσύ είσαι η ρουφιάνα!», «Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Δύσκολες ώρες για την Σωτηρία

Η έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love trailer 16/8: «Εσύ είσαι η ρουφιάνα!», «Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Δύσκολες ώρες για την Σωτηρία

Ένα βράδυ που τα είχε όλα πέρασε χθες, Πέμπτη 15 Αυγούστου στο Power of Love, με "καυτά" φιλιά νέου ζευγαριού, κλάματα και αποχωρήσεις (δείτε εδώ), ωστόσο το αποψινό 16/8 θα είναι ακόμη πιο έντονο όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με το trailer που βγήκε στον αέρα.

Στο επίκεντρο αυτή τη φορά θα βρεθεί η Σωτηρία, η οποία εκεί που είχε ηρεμήσει και είχε ξεκινήσει κάτι όμορφο με τον Νίκο Πελετιέ, ξαφνικά, από τη μία πλευρά, θα δεχθεί πυρά από τη Νίκη, αφού ο Δήμος "την έδωσε" κανονικά και αποκάλυψε πως εκείνη του μεταφέρει όσα λένε και σχεδιάζουν τα κορίτσια στο σπίτι, ενώ, από την άλλη πλευρά, θα την δούμε να κλαίει φωνάζοντας με τον Νίκο πως δεν μπορούν να είναι μαζί.

Τι θα δούμε απόψε 16/8 στο Power of Love

«Εσύ είσαι η ρουφιάνα που αυτά που σου λέγαμε πήγες και τα είπες στα αγόρια. Είμαστε έξι εβδομάδες εδώ, να μην έχεις πει το παραμικρό για καμία μας;», θα της πει χαρακτηριστικά η Παυλίδου, με την ίδια να της απαντά ανεπηρέαστη με ύφος εκείνη τη στιγμή: «Ναι, γιατί εγώ δεν είμαι σαν εσάς».

Όταν, όμως, ο Πελετιέ της πει: «Εάν συνεχίσει έτσι, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», εκείνη σε έξαλλη κατάσταση θα δηλώσει έντονα και θα δακρύσει: «Ναι! Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί!». Το τι έχει συμβεί μεταξύ τους και τους έχει φτάσει σε αυτό το σημείο θα το μάθουμε σε λίγες ώρες. Αν η αγάπη τους είναι πραγματική θα κρατήσει, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ και για τους δύο στο ριάλιτι.

Δείτε επίσης: Μήπως μοιάζει με την Σωτηρία Δεμίρογλου; Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κόρκα

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως σήμερα το νέο επεισόδιο θα προβληθεί πιο αργά, στις 23:45, μετά από απόφαση του ΣΚΑΙ.