Power of Love highlights 15/8: «Είναι απαίσια!» - Τα "καυτά" φιλιά του νέου ζευγαριού, τα κλάματα και η αποχώρηση του Τζέισον

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love highlights 15/8: «Είναι απαίσια!» - Τα

Το βράδυ της Πέμπτης 15 Αυγούστου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Power of Love από το οποίο δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα κλάματα. Από τη μία πλευρά, η Νίκη βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο και αυτή τη φορά έβγαλε εκτός εαυτού τον Τζέισον που προσπαθούσε να την ρωτήσει κάτι, αλλά εκείνη δεν του έδινε καμία σημασία, μέχρι που ο ίδιος σηκώθηκε και έφυγε έξαλλος.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 15/8 στο Power of Love

«Νίκη, σε ρωτάω κάτι! Θα με αφήσεις να μιλήσω, ρε φίλε; Σου κάνω μια ερώτηση τόση ώρα και δεν μου δίνεις καν την προσοχή σου! Ε πες, άντε, μίλα με τον τοίχο», της είπε συγκεκριμένα εκείνη τη στιγμή, με τον Δήμο, που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά μαζί της να συνεχίζει λέγοντας:

«Μόνη της ήρθε, μόνη της θα φύγει. Απλά εδώ τι κάνει; Ας είναι μόνη της έξω, πρέπει να είναι εδώ; Την θεωρώ απαίσιο άνθρωπο, ρε φίλε! Τι να σου πω; Ψέματα θες να σου πω ή να το πω ευγενικά; Είναι απαίσια».

Από την άλλη πλευρά, είδαμε την Κωνσταντίνα να ξεσπάει και να κλαίει διότι δεν αντέχει την πίεση του παιχνιδιού, αποχωρώντας και εκείνη για λίγο από το σπίτι για να μπορέσει να ηρεμήσει, με το κοινό να αναρωτιέται τι ακριβώς κάνει εκεί, εφόσον δεν μπορεί να το αντέξει, αλλά και επειδή όλοι της φέρονται άσχημα.

Όμως η βραδιά έκλεισε με ρομαντικό τρόπο αφού ο Δήμος και η Ανδριάνα βγήκαν ραντεβού, εκείνος δήλωσε πως είναι ίσως η γυναίκα των ονείρων του και αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά, με τους τηλεθεατές να μην έχουν, όμως, την καλύτερη εντύπωση γι' αυτό το ζευγάρι σύμφωνα με τα σχόλια στο X/Twitter - δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση τους.