Power of Love: «Παίζει πάρα πολύ ότι εγώ δεν γουστάρω γυναίκες...» - Ο Τζέισον Μάρης "έσπασε" τη σιωπή του για την ερωτική του ζωή

Ξέσπασε μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί εναντίον του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τζέισον Μάρης (αριστερά)
Instagram / Τζέισον Μάρης (αριστερά)

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου το βράδυ οι άντρες του Power of Love συζητούσαν μεταξύ τους τις συμπαίκτριές τους και η συζήτηση πήγε προς την Κωνσταντίνα. Ο Τζέισον εκείνη τη στιγμή έδειξε να έχει μία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό της, κάτι που έκανε τους υπόλοιπους να αναρωτιούνται από που προέκυψε αυτή.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως όταν η συγκεκριμένη έκανε πλάκα για τη νυχιά στο σώμα του Γιώργου Κόρκα, πως ήταν από εκείνον, αμφισβητώντας την σεξουαλικότητά του, ενοχλήθηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, επειδή φαίνεται πως πολλοί είναι εκείνοι που το σχολιάζουν στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η απάντηση του Τζέισον από το Power of Love για την σεξουαλικότητά του

Έτσι, δήλωσε στην κάμερα: «Κάναμε πλάκα εμείς ότι είναι νυχιά από κοπέλα και γυρνάει και πετάγεται η Κωνσταντίνα και λέει "μήπως είναι από τον Τζέισον;". Κι επειδή υπάρχει αυτό που παίζει πάρα πολύ ότι εγώ και καλά δεν γουστάρω γυναίκες, γουστάρω άντρες, κι έχει γίνει ένας σάλος ο οποίος δεν ισχύει και δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο συμβαίνει, ήρθε και μου έκατσε πάρα πολύ άσχημα...».

Δείτε επίσης το Power of Love trailer 15/8: «Από αύριο όλα θα είναι αλλιώς εδώ μέσα» - Ανακοίνωση "βόμβα" από τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη

Power of love

  • Ηλικία: 26 ετών
  • Πόλη: Αθήνα
  • Ιδιότητα: Αστρολόγος / Social media manager
  • Ζώδιο: Ζυγός

Ο Ανδρέας Τζέισον Μάρης γεννήθηκε στη Βέρνη της Γερμανίας, όπου έζησε μέχρι τα 6 του. Έκτοτε μένει στην Αθήνα με την αδελφή του. Πιστεύει πως το διαζύγιο των γονιών του τον ωρίμασε απότομα. Έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του και είναι πολύ ανταγωνιστικός. Σπούδασε Ναυτιλιακά και το ακολούθησε ως επάγγελμα για τρία χρόνια. Ασχολείται με την αστρολογία από τα 17 του. Γράφει στίχους ενώ έχει εκδώσει και ένα βιβλίο. Του αρέσει να βοηθάει κόσμο που έχει προβλήματα και να συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Let’s talk about love: Αναζητά μία σχέση στην οποία θα μπορέσει να επενδύσει συναισθηματικά. Δεν αντέχει τη ρουτίνα και δε συγχωρεί την απιστία. Αυτό που θα τον κερδίσει σε μία γυναίκα είναι ο δυναμισμός της. Δηλώνει πως δε ζηλεύει. Εάν μία γυναίκα του αρέσει δε θα την αφήσει και δε θα υπολογίσει φιλίες στο παιχνίδι.