Power of Love trailer 15/8: «Από αύριο όλα θα είναι αλλιώς εδώ μέσα» - Ανακοίνωση "βόμβα" από τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love trailer 15/8: «Από αύριο όλα θα είναι αλλιώς εδώ μέσα» - Ανακοίνωση

Το βράδυ της Πέμπτης 15 Αυγούστου θα προβληθεί κανονικά νέο επεισόδιο του Power of Love στο κανάλι του ΣΚΑΙ και μετά τα χθεσινά, τους τσακωμούς, τα ξεμπροστιάσματα και την αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς (δείτε εδώ), φαίνεται πως όλα θα αλλάξουν στο σπίτι της αγάπης.

Ο Δήμος συνεχίζει να τα βάζει με τη Νίκη, η οποία όμως δεν σκοπεύει να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Ωστόσο, όσο εκείνη σκέφτεται τι θα κάνει για να τον αντιμετωπίσει, ο Περπερίδης προχωρά κανονικά τη ζωή του στο παιχνίδι και φαίνεται πως δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη νέα παίκτρια, την Ανδριάνα Παναγιώτου, με την οποία γνωριζόταν πριν μπουν στο ριάλιτι (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση τους).

Τι θα δούμε απόψε (15/8) στο Power of Love

«Θα μπορούσε να είναι η γυναίκα των ονείρων μου για μένα η Ανδριάνα», ακούγεται να λέει στο trailer, με την ίδια να μένει άφωνη εκείνη τη στιγμή, καθώς μία τέτοια δήλωση δεν είναι καθόλου απλή...

Ποιος είναι ο Δήμος που έχει φέρει τα πάνω κάτω

Power of love

  • Ηλικία: 38 ετών
  • Πόλη: Βόλος
  • Ιδιότητα: Επιχειρηματίας
  • Ζώδιο: Ζυγός

Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στον Αλμυρό και στον Βόλο όπου διατηρεί και τις επιχειρήσεις του. Όταν ξεκίνησε το πρώτο του μαγαζί είχε 1,5 ευρώ στην τσέπη όμως ο τρόπος που χειρίστηκε τα πράγματα τον οδήγησε στην επιτυχία. Έχει ένα δίδυμο αδερφό και μία αδερφή 6 χρόνια μεγαλύτερη. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος πήγαινε στην 5η δημοτικού. Ως χόμπι ασχολείται με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και ήταν πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αλμυρού. Απολαμβάνει πολύ τα ταξίδια.

Let’s talk about love: Θεωρεί τον εαυτό του άντρα - κυνηγό. Μπορεί να ενθουσιάζεται αλλά δεν ερωτεύεται εύκολα. Θα διεκδικήσει μία γυναίκα αλλά αν δεν βρει ανταπόκριση θα χάσει το ενδιαφέρον του. Δε συγχωρεί την απιστία και ξενερώνει με την υπερβολική ζήλεια. Του αρέσουν πολύ οι γυναίκες με ασιατικά χαρακτηριστικά. Θέλει η γυναίκα που θα γίνει σύζυγός του να είναι και φίλη του.