Power of Love highlights 14/8: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται» - Η άφωνη Καραβάτου και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love highlights 14/8: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται» - Η άφωνη Καραβάτου και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

Το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Power of Love μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ στο οποίο έγινε μεγάλος χαμός! Ο Δήμος ξέσπασε έντονα για άλλη μία φορά εναντίον της Νίκης και οι αποκαλύψεις που βγήκαν στην φόρα άφησαν άναυδη μέχρι και την Κατερίνα Καραβάτου.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 14/8 στο Power of Love

«Σε ψήφισαν αγαπημένη παίκτρια για να έχεις ασυλία και να σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Έπρεπε όμως να έχεις φύγει στον τάκο από πριν, με την Μαρκέλλα. Έπρεπε να έχεις φύγει κιόλας, δεν κρύβομαι. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανα απέναντι στη Μαρκέλλα και της ζητάω δημόσια συγνώμη. Νομίζαμε ότι η Μαρκέλλα ήταν το πρόβλημα αλλά τελικά εσύ είσαι το πρόβλημα.

Εσύ μου έβαζες λόγια για την Μαρκέλλα πολλές φορές! Ότι έλεγε ψέματα, τελικά όμως εσύ έλεγες ψέματα και όχι η Μαρκέλλα. Το έχει δείξει κιόλας στα επεισόδια. Δεν την ρώτησες καν ποια ήταν τα λόγια της, ότι ήθελες εσύ ήρθες και μου τα μετέφερες», είπε εκνευρισμένος ο ίδιος στην Παυλίδου, εξηγώντας πως δεν ευθύνεται εκείνη για τον χωρισμό τους, αλλά για τον τρόπο που τον έκανε να συμπεριφέρεται στην Μαρκέλλα.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρκέλλας μετά την επεισοδιακή αποχώρηση: «Τα κορίτσια πέρναγαν μία εικόνα που δεν ίσχυε»

Έπειτα ξεκίνησε μία συζήτηση για τις στημένες" ψηφοφορίες από την πλευρά της Νίκης, κάτι που ο Περπερίδης αποκάλυψε πως έμαθε από την Σωτηρία, και ενώ ο ίδιος είχε εκνευριστεί με την συμπαίκτριά του γι' αυτό το θέμα, επειδή ήθελε να τον διώξει, αποκάλυψε τελικά πως και οι άντρες έχουν στήσει ψηφοφορίες για να διώξουν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Χαμός στο διαδίκτυο με την Σωτηρία - «Μη μασάς, κράτα γερά»

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά για το γεγονός αυτό η παρουσιάστρια.

Η αποχώρηση

Δεν κατέληξαν σε κάποια λύση παρόλα αυτά και έτσι προχώρησαν στη νέα ψηφοφορία της εβδομάδας, όπου έβγαλαν ως υποψήφιες προς αποχώρηση την Κωνσταντίνα και την Σοφία, την οποία ψήφισε και ο Δημήτρης παρόλο που κάποια στιγμή υπήρξε κάτι έντονο μεταξύ τους.

Τελικά εκείνη που αποχώρησε είναι η Σοφία, η οποία έφυγε με το κεφάλι ψηλά και δήλωσε: «Εγώ πάντως, από την αρχή έως το τέλος, έκανα αυτό που γούσταρα. Ό,τι ένιωθα το έλεγα με όλα τα παιδιά. Με όλους έχω περάσει τέλεια. Οριακά δεν έχω λογοφέρει σχεδόν ποτέ, ειδικά με τα αγόρια. Με τα κορίτσια αιτιολογούσα πάντα αυτό που ήθελα. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ γαμ@τη, να ξέρετε. Πέρασα τέλεια!».