Power of Love αποκλειστικό: Λένε ότι είναι μαζί αλλά τελικά δεν είναι - Όλη η αλήθεια

Αποκαλύφθηκε επιτέλους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love αποκλειστικό: Λένε ότι είναι μαζί αλλά τελικά δεν είναι - Όλη η αλήθεια

Μία εβδομάδα με πολύ ενδιαφέρον φτάνει στο τέλος της απόψε, Παρασκευή 9 Αυγούστου, για το Power of Love, αφού δύο νέα πρόσωπα μπήκαν στο παιχνίδι, τα οποία αναζητούν τον έρωτα. Για το ένα από αυτά, μάλιστα, την Ανδριάνα Παναγιώτου, έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος, καθώς οι φήμες, πριν ακόμη παρουσιαστεί στους διαγωνιζόμενους και συστηθεί στο κοινό, είχαν οργιάσει και ανέφεραν πως έχει ήδη σχέση με έναν από τους παίκτες, τον Δήμο.

Το γεγονός πως βρισκόταν στην Τουρκία λίγο πριν μπει εκείνος στο ριάλιτι είχε δημιουργήσει αντιδράσεις, με το ερώτημα για το τι πραγματικά τους "δένει" να είχε μείνει αναπάντητο μέχρι στιγμής. Οι αποκλειστικές πηγές του youweekly.gr, ωστόσο, έχουν όλες τις απαντήσεις!

Δείτε επίσης: Power of love trailer 9/8: «Μπορώ να ζήσω τα πάντα πλέον! Μπορούν να με πουν φίδι...» - Η Νίκη βγάζει τα προσωπικά της στη φόρα

Όλη η αλήθεια για τον Δήμο Περπερίδη και την Ανδριάνα Παναγιώτου από το Power of Love

Η 28χρονη γνωρίζει, όντως, τον Περπερίδη αρκετό καιρό πριν πάρουν την απόφαση να συμμετέχουν στο show, όμως οι φήμες για έρωτες και ειδύλλια μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η επιβεβαίωση θα έρθει, μάλιστα, σε λίγες μέρες, όταν οι δυο τους θα μιλήσουν ανοιχτά για την γνωριμία τους στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε επίσης: ΣΟΚ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα

Υπενθυμίζουμε πως η Ανδριάνα Παναγιώτου έχει βρεθεί ξανά μπροστά στο "γυαλί", καθώς συμμετείχε και στον προηγούμενο κύκλο του My Style Rocks. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και το όνειρό της ήταν και είναι να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Όσον αφορά στον χαρακτήρα της, έχει δηλώσει πως δεν της αρέσουν οι κακές συμπεριφορές και δεν μπορεί να ανεχτεί την αγένεια και το ψέμα.