Power of love trailer 9/8: «Μπορώ να ζήσω τα πάντα πλέον! Μπορούν να με πουν φίδι...» - Η Νίκη βγάζει τα προσωπικά της στη φόρα

Σπαράζει στο κλάμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Power of love trailer 9/8: «Μπορώ να ζήσω τα πάντα πλέον! Μπορούν να με πουν φίδι...» - Η Νίκη βγάζει τα προσωπικά της στη φόρα

Το σημερινό 9/8 επεισόδιο του Power of love είναι γεμάτο αποκαλύψεις. Για ακόμα μια ημέρα ένας παίκτης θα μπει στο κόκκινο δωμάτιο με την Κατερίνα Καραβάτου και θα ανοίξει την καρδιά του μπροστά σε παρουσιάστρια και τηλεθεατές μιλώντας για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Αυτή την φορά η Νίκη θα μιλήσει για έναν άνθρωπο με τον οποίο πλέον δεν έχουν επαφές και θα δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που τους έκαναν να απομακρυνθούν και πλέον να έχουν διαφορετικές ζωές.

Το trailer του Power of love και τα κλάματα της Νίκης

«...Γιατί μεγαλώσαμε, αλλάξαμε προτεραιότητες, παρέες δεν ξέρω και μάλλον άρχισε να βλέπει πάνω μου πράγματα που δεν της άρεσαν; Δεν μπορούσε να τα ανεχτεί πλέον; Δεν ξέρω.... Μπορώ να ανεχτώ τα πάντα πλέον. Μπορούν να με πουν φίδι, ότι θέλουν, δεν θα πω τίποτα», λέει μεταξύ άλλων η Νίκη σπαράζοντας στο κλάμα, με την Κατερίνα Καραβάτου να την κοιτάει συγκινημένη.

Από την άλλη στο κόκκινο δωμάτιο θα μπει και ο Δήμος με την καινούργια παίκτρια την Αδριάνα Παναγιώτου την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks. Πληροφορίες μας ωστόσο θέλουν τους δυο παίκτες να είναι ήδη σε σχέση και να το έχουν στήσει όλο αυτό για να φτάσουν τελικό.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα

Πρόκειται για έναν από τους πιο έντονους χαρακτήρες του ριάλιτι αγάπης που από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην βίλα και αποκάλυψε την ταυτότητά του προκάλεσε θύελλα οργής γύρω από το όνομά του. Στην πορεία, όμως, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να προσεγγίσει μία από τις πιο περιζήτητες κοπέλες του παιχνιδιού, την Σωτηρία, με την οποία αντάλλαξε και φιλί. Ναι, καλά καταλάβατε... Ο λόγος για τον Νίκο Πελετιέ!

Το ταξίδι του θα τελειώσει σύντομα και από την Τουρκία θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής, χωρίς να έχει εκπληρώσει τον στόχο του και να βρει την αληθινή αγάπη εκεί.

Power of love