Power of love trailer 8/8: Ο Γιώργος ντύνεται γυναίκα και μπαίνει στο σπίτι των κοριτσιών - Με κοντή μπλούζα και κοτσίδα

Οι τουιτεράδες θα έχουν πολλά να γράψουν απόψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Power of love trailer 8/8: Ο Γιώργος ντύνεται γυναίκα και μπαίνει στο σπίτι των κοριτσιών - Με κοντή μπλούζα και κοτσίδα

Το σημερινό 8/8 επεισόδιο του Power of love δεν θα έχει εντάσεις, παρεξηγήσεις και καβγαδάκια. Αντιθέτως θα είναι απολαυστικό με τους παίκτες να παίζουν παιχνίδια μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το gala όπου ένας παίκτης δυστυχώς θα φύγει από το παιχνίδι πριν καν βρει τον έρωτα.

Τι θα δούμε απόψε 8/8 στο Power of love

Όπως λοιπόν θα παρακολουθήσουμε, αρχικά ο Γιώργος θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό, όταν με την Σωτηρία θα αποφασίσουν να κάνουν μια πλάκα στα κορίτσια. Συγκεκριμένα, τον έκαναν... γυναίκα και τον εμφάνισαν σαν νέα παίκτρια. Μέχρι λίγο πριν εμφανιστεί μάλιστα οι κοπέλες φάνηκε πως στο πίστεψαν.

Ο Γιώργος "έσκασε" στο σπίτι τους με κοντή μπλούζα, τσάντα και κοτσίδα στα μαλλιά, ενώ έκανε πως περπατάει σαν γυναίκες. Φυσικά όλες στο σπίτι ξέσπασαν σε γέλια. Ακόμα και η Νίκη την οποία πρόσβαλε με τα λόγια του στο προηγούμενη επεισόδιο μιλώντας για τα κιλά της.

Λίγο αργότερα και αφού η Κατερίνα Καραβάτου θα τους μαζέψει όλους σε ένα σπίτι, θα παίξουν ένα παιχνίδι. Χαρακτηριστικά ο κάθε παίκτης θα πρέπει να βρει την λέξη που του περιγράφει ο συμπαίκτης του. Φυσικά με τα όσα θα ακουστούν μπορεί και να σας πέσουν τα μαλλιά...

Ήδη στο trailer βλέπουμε τον Νίκο Πελετιέ να ακούει αντί για ΕΠΑΛ δηλαδή επαγγελματικό λύκειο, Νεπάλ τη χώρα στην Νότια Ασία. Μέχρι και η παρουσιάστρια τα έχασε εκείνη την στιγμή και τον διόρθωσε.

Να σημειώσουμε πως ήδη γνωρίζουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα και το όνομα του είναι... σοκ, αφού πρόκειται για παίκτη που έχει γίνει πολλές φορές viral παρά τα όσα έχει πει και έχει εξοργίσει τους τηλεθεατές - δείτε εδώ ποιος είναι.