Power of love: Έκανε χαμό στο twitter ο νέος παίκτης - «Ένα βήμα πριν μπω για αυτόν»

"Έλιωσαν" οι τηλεθεάτριες μαζί του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Power of love: Έκανε χαμό στο twitter ο νέος παίκτης - «Ένα βήμα πριν μπω για αυτόν»

Ένας καινούργιος παίκτης μπήκε στο σπίτι του Power of love το βράδυ της Τετάρτης 7/8. Πρόκειται για γυμναστική που από την πρώτη ημέρα έβαλε δοκιμασία στα κορίτσια του παιχνιδιού, βάζοντας τες να ντυθούν αθλητικά και να κάνουν ασκήσεις στον κήπο.

Στην αρχή ωστόσο οι κοπέλες δεν γνώριζαν πως ο γυμναστής ήταν ο νέος παίκτης, αφού η Κατερίνα Καραβάτου τους το κρατούσε για έκπληξη. Τους το αποκάλυψε όταν μπήκαν ξανά μέσα στο σπίτι...

Τρέλανε τις τηλεθεάτριες ο νέος παίκτης του Power of love

Όλες έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν να κατεβαίνει από τα σκαλιά. Ο λόγος για τον Πρόδρομο Θεοδωρίδη που είναι 22 ετών και ήρθε από την Θεσσαλονίκη. Ασχολείται πολλά χρόνια με την γυμναστική και τον αθλητισμό για αυτό και το σώμα του είναι... φέτες.

Όπως είπε στις δηλώσεις του: «Η μεγαλύτερη δύναμη μου στις γυναίκες είναι η υπομονή και η διάθεση μου να κάνω την σύντροφό του να περάσει τέλεια. Ήρθα στο Power of love να βρω τον έρωτα και θεωρώ με τις συνθήκες του παιχνιδιού θα τον βρω εύκολα».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: ΣΟΚ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα

Η είσοδος λοιπόν του Πρόδρομου στο Power of love έκανε χαμό στο twitter/X με τις τηλεθεάτριες να αναστατώνονται με την εμφάνιση του. Τα tweets δεν σταμάτησαν - ούτως η άλλως δεν σταματάνε αφού οι φανατικοί δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο από κάθε επεισόδιο.

Ο 22χρονος όπως φαίνεται "έκαψε" πολλές καρδιές. Θα καταφέρει όμως να "κάψει" και κάποιας παίκτριας από το σπίτι ή δεν θα καταφέρει να βρει τον έρωτα και θα αποχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες;