Power of Love: ΣΟΚ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα

Ναι, ναι, κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: ΣΟΚ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα

Το Power of Love είναι γεμάτο ανατροπές! Οι σχέσεις των παικτών και των ζευγαριών που έχουν διαμορφωθεί αλλάζουν συνεχώς, μέρα με τη μέρα και σε κάθε επεισόδιο οι εκπλήξεις είναι πολλές. Την Δευτέρα 5 Αυγούστου για παράδειγμα, έφυγε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες βρίζοντας, ενώ ένα νέο ζευγάρι προκάλεσε αηδία στους τηλεθεατές (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Έπειτα μία νέα παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι, η οποία είναι χωρισμένη με παιδί και σιγά σιγά αρχίζουν όλοι να ετοιμάζονται για την επόμενη αποχώρηση, η οποία θα είναι αντρική υπόθεση αυτή τη φορά. Το youweekly.gr, μάλιστα, γνωρίζει ήδη ποιος θα βρεθεί στην πόρτα της εξόδου και αυτό πραγματικά δεν θα το περιμένει κανείς!

Ποιος θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα από το Power of Love

Πρόκειται για έναν από τους πιο έντονους χαρακτήρες του ριάλιτι αγάπης που από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην βίλα και αποκάλυψε την ταυτότητά του προκάλεσε θύελλα οργής γύρω από το όνομά του. Στην πορεία, όμως, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να προσεγγίσει μία από τις πιο περιζήτητες κοπέλες του παιχνιδιού, την Σωτηρία, με την οποία αντάλλαξε και φιλί. Ναι, καλά καταλάβατε... Ο λόγος για τον Νίκο Πελετιέ! Το ταξίδι του θα τελειώσει σύντομα και από την Τουρκία θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής, χωρίς να έχει εκπληρώσει τον στόχο του και να βρει την αληθινή αγάπη εκεί.

Power of love

  • Ηλικία: 27 ετών
  • Πόλη: Λάρνακα
  • Ιδιότητα: Transformation coach
  • Ζώδιο: Καρκίνος

Δείτε επίσης: Νίκος Πελετιέ: Οργή με τον παίκτη του Power of Love - Τα ακραία βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Κατάγεται από τη Λευκωσία αλλά ζει στη Λάρνακα. Έχει μία αδερφή μεγαλύτερη η οποία τον παρακίνησε να πάρει μέρος στο παιχνίδι. Έχει σπουδάσει στην Αγγλία sport coaching. Εκεί γνώρισε τον μέντορά του, ο οποίος τον μύησε στο self-improvement πάνω στο κομμάτι του fitness και του dating με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα. Η παγοθεραπεία είναι μέρος της καθημερινής του ρουτίνας. Πιστεύει πως έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

Let’s talk about love: Λέει πως αγαπάει τις γυναίκες περισσότερο από όλους ωστόσο δεν συμφωνούν όλοι με τις απόψεις που εκφράζει στο διαδίκτυο. Χόμπι του είναι το φλερτ και δηλώνει πως θέλει 15 δευτερόλεπτα για να «ψυχολογήσει» μία γυναίκα και να καταλάβει πως θα την προσεγγίσει. Έχει κάνει ένα «challenge» να βγει περίπου 100 ραντεβού σε 150 μέρες. Για εκείνον όσο πιο απλή και αγνή είναι μία γυναίκα τόσο πιο hot είναι. Είναι ελεύθερος εδώ και ένα χρόνο.