Power of Love spoiler: ΚΙ ΟΜΩΣ - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε 5/8

Από τις γυναίκες που συζητήθηκαν πολύ...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love spoiler: ΚΙ ΟΜΩΣ - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε 5/8

Το Power of Love επιστρέψει απόψε, Δευτέρα 5 Αυγούστου, το βράδυ στο κανάλι του ΣΚΑΙ με το πολυαγαπημένο gala. Σε αυτό, όπως συμβαίνει κάθε εβδομάδα, οι παίκτες συζητούν και αποφασίζουν πως θα προχωρήσουν στο παιχνίδι της αγάπης, ενώ ένας από αυτούς αποχαιρετά για πάντα το ριάλιτι και την ελπίδα να βρει τον αληθινό έρωτα μέσα από αυτό.

Αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση είναι γυναικεία υπόθεση και το youweekly.gr γνωρίζει ποια είναι εκείνη που θα πει το "αντίο". Η αλήθεια είναι πως δεν έχει καταφέρει να χτίσει κάποια σχέση και να δεθεί με κάποιον συμπαίκτη της, επομένως ήταν λογικό να ψηφιστεί...

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε 5/8 από το Power of Love

Ο λόγος για την Άννα Μαρκέλλα, η εντυπωσιακή μαυρομάλλα η οποία μπαίνοντας στο ριάλιτι είχε δηλώσει προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις: «Δεν κάνω ποτέ μα ποτέ την πρώτη κίνηση, είναι προσβλητικό κιόλας να κάνω την κίνηση να ανοίξω να ψάξω λεφτά».

Εντωμεταξύ, στο αποψινό gala η αποχώρηση δεν είναι το μόνο γεγονός που θα ταράξει τα νερά. Ακολουθεί ένας χωρισμός (δείτε εδώ).

Ποια είναι Άννα Μαρκέλλα

Power of love

  • Ηλικία: 35 ετών
  • Πόλη: Ρέθυμνο
  • Ιδιότητα: Χορεύτρια / Ιδ. Υπάλληλος
  • Ζώδιο: Ιχθύς

Κατάγεται από τη Ρωσία και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Δεν γνώρισε τον πατέρα της γιατί έφυγε από τη ζωή πριν από τη γέννησή της. Από τα 16 της ασχολείται με το χορό. Στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των 19 για να βοηθήσει τη μητέρα της. Έχει σπουδάσει χρυσοχόος. Δουλεύει ως χορεύτρια και ως καθηγήτρια χορού ενώ παράλληλα εργάζεται σε κοσμηματοπωλείο. Ως χόμπι της έχει το τραγούδι ενώ ράβει στολές για belly dance και φτιάχνει κοσμήματα. Της αρέσει να γράφει ποιήματα στα ρωσικά και είναι τελειομανής.

Let’s talk about love: Έχει κάνει δύο πολύ σοβαρές σχέσεις οι οποίες έφτασαν πολύ κοντά στο γάμο. Είναι ελεύθερη εδώ και ένα χρόνο περίπου. Φεύγει δύσκολα από μία σχέση. Είναι ρομαντική, δεν αντέχει τα ψέματα, την αγένεια και δε θα συγχωρούσε την απιστία. Περιμένει από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση. Νιώθει έτοιμη να κάνει οικογένεια.