Power of love trailer 5/8: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο...» - "Σκάει" χωρισμός στο gala

Θα ακουστούν πολλές αλήθειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Power of love trailer 5/8: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο...» -

Το Gala του Power of love θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα 5/8 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί άνδρες και γυναίκες με τα επίσημα ρούχα της, ενώ στο τέλος της βραδιάς δυστυχώς ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης, θα μαζέψει τα πράγματα του, θα πάρει το αεροπλάνο από Κωνσταντινούπολη και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Και ενώ όλη την εβδομάδα το κλίμα ήταν σχετικά ήρεμο - με κάποια μικρά έντονα περιστατικά - ωστόσο στο gala θα επικρατήσει αναστάτωση ανάμεσα σε ζευγάρια και wanna be ζευγάρια που δεν έγιναν ποτέ...

Τι θα δούμε στο Power of love την Δευτέρα 5/8 στον ΣΚΑΙ;

Αρχικά ο Αναστάσης σε συζήτηση που θα έχουν για τη σχέση του με την Μαρκέλλα θα της πει «Υπήρχε με την Μαρκέλλα μια πολύ ωραία πρώτη προσέγγιση. Παρόλο ξεκουράστηκε και ανανεώθηκε στο body room δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό που ένιωθε με τον Δήμο». Οπότε καταλαβαίνεται πως τα αίματα θα ανάψουν από νωρίς.

Σε άλλο σημείο θα δούμε την Γλυκερία να ρωτάει τον Τζέισον αν πιστεύει πως έπαιξε μαζί του. «Έχεις ακούσει τι έχει πει;» θα της απαντήσει εκείνος σε έντονο ύφος, καθώς όπως φαίνεται κάτι θα προηγηθεί με αποτέλεσμα να τσακωθούν και εκείνοι.

Επίσης θα δούμε να έρχονται σε ρήξη και Δημήτρης με Σοφία. Η Κατερίνα Καραβάτου θα τους ρωτήσει αν κατέληξαν κάπου μετά την συζήτηση τους στην Καππαδοκία. «Είμαστε στο σημείο ότι έχω καταλάβει ότι έχει προβληματιστεί», λέει εκείνη. «Χρειαζόμαστε χρόνο να γίνει μια συζήτηση. Έχω ένα δυο πράγματα που με προβληματίζουν και χρειάζομαι λίγο χρόνο», απάντησε εκείνος.

Στο τέλος οι παίκτες θα πρέπει να ψηφίσουν δυο γυναίκες με μια από τις δυο να αποχωρεί.

Δείτε επίσης Power of Love αποκλειστικό spoiler: Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου!