Power of love trailer (31/7): «Θα τον πάω τρένο! Είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο» - Ο Τζέισον "στήνει" στον τοίχο τον Πελετιέ

Χαμός θα γίνει στο σπίτι των ανδρών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Power of love trailer (31/7): «Θα τον πάω τρένο! Είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο» - Ο Τζέισον

Μπορεί το αποψινό 31/7 επεισόδιο του Power of love να ξεκινάει με χιούμορ αλλά και νέους έρωτες, ωστόσο, αργότερα θα επικρατήσει μια μεγάλη ένταση στο σπίτι των ανδρών, Ο Τζέισον θα κράξει τον Πελετιέ για την συμπεριφορά του, δίνοντας του μια τελευταία ευκαιρία.

Τι θα δούμε απόψε 31/7 στο Power of love

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο ξεκινάει με μια έκπληξη και χαρακτηριστικά με γράμμα που θα λάβει ο Δημήτρης από μια κοπέλα που του γράφει πως αν μπει στο παιχνίδι θα τον διεκδικήσει. Εκείνος θα το λάβει πολύ θετικά, απαντώντας στην κάμερα πως ας μπει και ας το προσπαθήσει.

Στην συνέχεια όμως στο σπίτι που μένουν οι άνδρες θα επικρατήσει χαμός. Ο Τζέισον θα ξεκινήσει να κράζει σε όλους τους υπόλοιπους τον Πελετιέ για την συμπεριφορά του και τον τρόπο του. Όταν μάλιστα εμφανιστεί στο σαλόνι, δεν θα διστάσει να του τα πει και κατά πρόσωπο.

«Από εδώ και πέρα θα τον πάω τρένο» λέει αρχικά, ενώ όταν τον δει «Λοιπόν αδερφάκο κάτσε κάτω.... Αυτό που κάνεις για αρχή είναι μα@@ία εμένα με νευριάζει. Είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο λέω».

Δείτε επίσης: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο - Από ερωτικά δεν θα μιλάνε ούτε φιλικά

Νέα αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 29 Ιουλίου του Power of Love παρακολουθήσαμε τον Δήμο Περπαρίδη σε μία πολύ δύσκολη και συγκινητική στιγμή του στο παιχνίδι. Ο ίδιος ενημερώθηκε μετά από επικοινωνία με την οικογένειά του πως ο λατρεμένος του σκύλος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν έχει πολύ χρόνο ζωής ακόμα.

Το πρώτο πράγμα που πέρασε στο μυαλό όλων είναι πως για τον λόγο αυτό θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς δεν θέλει να λείπει σε μία τόσο δύσκολη στιγμή για τον τετράποδο φίλο του. Μπορεί χθες μην ανέφερε κάτι, ωστόσο φαίνεται πως μετά από πολλή σκέψη έχει πάρει την δύσκολη απόφαση.

Τελικά, ο Δήμος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι αγάπης, πριν προλάβει να βρει τον έρωτά του, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες. Δεν μπορεί να σκέφτεται πως ο σκύλος του υποφέρει και δεν θα μπορεί να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί η απόφασή του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες με τον εκείνον.