Power of Love: Θα το ανακοινώσουν σύντομα - Αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι

Έκτακτες εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: Θα το ανακοινώσουν σύντομα - Αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 29 Ιουλίου του Power of Love παρακολουθήσαμε τον Δήμο Περπαρίδη σε μία πολύ δύσκολη και συγκινητική στιγμή του στο παιχνίδι. Ο ίδιος ενημερώθηκε μετά από επικοινωνία με την οικογένειά του πως ο λατρεμένος του σκύλος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν έχει πολύ χρόνο ζωής ακόμα.

Το πρώτο πράγμα που πέρασε στο μυαλό όλων είναι πως για τον λόγο αυτό θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς δεν θέλει να λείπει σε μία τόσο δύσκολη στιγμή για τον τετράποδο φίλο του. Μπορεί χθες δεν μην ανέφερε κάτι, ωστόσο φαίνεται πως μετά από πολλή σκέψη έχει πάρει την δύσκολη απόφαση.

Δείτε επίσης: Power of Love trailer 30/7: «Είσαι πολύ διπρόσωπη, δηλαδή τριπρόσωπη!» - Ξεσπάει πάνω της μπροστά σε όλους

Αποχωρεί τελικά ο Δήμος Περπερίδης από το Power of Love;

Τελικά, ο Δήμος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι αγάπης, πριν προλάβει να βρει τον έρωτά του, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες. Δεν μπορεί να σκέφτεται πως ο σκύλος του υποφέρει και δεν θα μπορεί να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί η απόφασή του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες με τον εκείνον.

Δείτε επίσης: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο - Από ερωτικά δεν θα μιλάνε ούτε φιλικά


Μετά την αποχώρηση της εβδομάδας, όμως, θα μπει στο παιχνίδι άλλη μία γυναίκα. Πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα, που ονομάζεται Έμιλυ και ασχολείται με το Tik Tok και στον προσωπικό της λογαριασμό διαθέτει σχεδόν 200.000 ακόλουθους. Πολλοί την ακολουθούν για το περιεχόμενο που αναρτά με το παιδί της, καθώς έχει μία κόρη, την οποία λατρεύει. Με τον πατέρα της μπέμπας δεν είναι εδώ και καιρό μαζί, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της.