MasterChef 9: Η ερώτηση που πρόσθεσαν για τους υποψήφιους - Πότε κάνει πρεμιέρα

Αναπάντεχο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 9: Η ερώτηση που πρόσθεσαν για τους υποψήφιους - Πότε κάνει πρεμιέρα

Το MasterChef θα επιστρέψει για ένατη συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι του STAR, μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, όπως μαρτυρούν τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε το ριάλιτι μαγειρικής και, μάλιστα, σε απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό. Τα τελευταία χρόνια η πρεμιέρα πραγματοποιείται τον Ιανουάριο και εκτός απροόπτου την ίδια περίοδο αναμένεται να γίνει και τη νέα χρονιά.

Νωρίτερα δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα πραγματοποιεί γυρίσματα για τον καινούριο κύκλο της Φάρμας που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον ίδιο σταθμό (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές του με τον γιο του). Παρόλα αυτά, οι δηλώσεις για τους συμμετέχοντες και μελλοντικούς παίκτες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η νέα ερώτηση για τους μελλοντικούς παίκτες του MasterChef 9

Έχει βγει στον αέρα ήδη το trailer για τις φόρμες συμμετοχής, ενώ στα social media έχουν δημοσιευθεί και διάφορα βιντεάκια με δηλώσεις προηγούμενων παικτών οι οποίοι απαριθμούν τους λόγους που θα έπρεπε κανείς να μπει στο παιχνίδι.

Για να μπορέσει κανείς να κάνει αίτηση πρέπει πέρα από τα προσωπικά του στοιχεία, το βιογραφικό του και την φωτογραφία του να απαντήσει στην ερώτηση αν θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef, ενώ φέτος έχει προστεθεί μία ακόμα ερώτηση. Αυτή είναι: «Αν η ζωή σας γινόταν ταινία, ποια είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα που θα θέλατε να μπουν;».

Δείτε επίσης: Μπαμπάς για πρώτη φορά πρώην παίκτης του MasterChef - Γέννησε η σύζυγός του

Ο νικητής του MasterChef 8, ήταν ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό όπου ανακοινώθηκε η νίκη του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή BreakfastStar. Ο σεφ μίλησε για τα συναισθήματα που του άφησε το παιχνίδι μαγειρικής, ενώ αποκάλυψε τι θα κάνει και ένα μέρος των χρημάτων που κέρδισε.

Σε ερώτηση τι θα κάνει το χρηματικό έπαθλο, απάντησε: «Σίγουρα το πρώτο που θα κάνω είναι να δώσω ένα ποσό στους δικούς μου. Τόσα χρόνια έχουν κάνει τόσες θυσίες για εμάς, για να μας μεγαλώσουν εμένα και τον αδερφό μου, οπότε θα τους δώσω ένα ποσό να πάνε διακοπές όπου θέλουν στον κόσμο».

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το οποίο χρειάζεται χειρουργείο. «Πρέπει να το κάνω κι αυτό, καλά που μου το θυμίσατε. Το έχω αφήσει τρία χρόνια. Με το νεφρό μου είναι κάτι. Άμα το αφήσω, κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειαζόταν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει. Τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα. Τώρα θα το κάνω όμως», είπε.