Power of Love: Χωρισμένη με παιδί - Αυτή η γυναίκα θα μπει στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες

Η νέα παίκτρια και δημοφιλής tik toker

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: Χωρισμένη με παιδί - Αυτή η γυναίκα θα μπει στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες

Το Power of Love ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και ήδη έχουμε παρακολουθήσει δύο αποχωρήσεις, μία από την πλευρά των γυναικών και μία από τους άντρες (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε τελευταίος και πέταξε "καρφιά" για όσους έμειναν). Έκαναν, λοιπόν, λίγο χώρο για νέα πρόσωπα. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, ένα από αυτά θα κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι.

Πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα, που ονομάζεται Έμιλυ και ασχολείται με το Tik Tok και στον προσωπικό της λογαριασμό διαθέτει σχεδόν 200.000 ακόλουθους. Πολλοί την ακολουθούν για το περιεχόμενο που αναρτά με το παιδί της, καθώς έχει μία κόρη, την οποία λατρεύει. Με τον πατέρα της μπέμπας δεν είναι εδώ και καιρό μαζί, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της.

Δείτε επίσης: Power of Love: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο - Από ερωτικά δεν θα μιλάνε ούτε φιλικά

Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο Power of Love

Τι θα δούμε την Δευτέρα 29/7 στο ριάλιτι αγάπης

Ο Δήμος, όπως ο ίδιος θα αποκαλύψει, σε επικοινωνία που θα έχει με την οικογένειά του θα μάθει πως ο σκύλος του είναι άρρωστος και του απομένει μόνο λίγος χρόνος ζωής. Το δυσάρεστο αυτό νέο θα τον διαταράξει - όπως είναι φυσικό - ψυχολογικά και θα το μοιραστεί με τους συμπαίκτες του και την παρουσιάστρια του ριάλιτι, Κατερίνα Καραβάτου. Όλοι θα συγκλονιστούν.

«Το πρωί όταν φεύγαμε για το ραντεβού με ειδοποίησαν πως ο σκύλος μου πεθαίνει. Έχει από 4 εβδομάδες μέχρι ένα χρόνο. Στην σκέψη ότι δεν θα τον χαιρετήσω... Ε κι εγώ τώρα αισθάνομαι ότι είναι στα τελευταία του κι εγώ είμαι εδώ», θα πει χαρακτηριστικά ο Δήμος.

Θα υπάρξει άραγε οικειοθελή αποχώρηση; Στο Youweekly.gr έχουμε το αποκλειστικό spoil - δείτε το εδώ.