Power of Love: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο - Από ερωτικά δεν θα μιλάνε ούτε φιλικά

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο - Από ερωτικά δεν θα μιλάνε ούτε φιλικά

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα social media μετά το trailer για το επεισόδιο του Power of Love που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου, καθώς ο Δήμος Περπερίδης προχωρά σε μία δυσάρεστη ανακοίνωση που τους "παγώνει" όλους (δείτε εδώ το βίντεο). Μάλιστα, με την ανακοίνωσή του υπήρξε φόβος για την οικειοθελή του αποχώρηση, πράγμα για το οποίο το youweekly.gr ξέρει ήδη την απάντηση - δείτε την εδώ.

Γενικά ο Δήμος φαίνεται πως θα είναι το πρόσωπο της βραδιάς, καθώς στο ίδιο επεισόδιο θα υπάρξει αναταραχή και στα ερωτικά του. Αν θυμάστε καλά, η Νίκη Παυλίδου είχε ψηφιστεί ως η πιο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι αγάπης την περασμένη εβδομάδα και όταν κλήθηκε να επιλέξει έναν από τους άντρες του παιχνιδιού για να βγει ραντεβού επέλεξε εκείνον.

Τι συμβαίνει με τη Νίκη και τον Δήμο στο Power of Love

Όπως μάθαμε, ωστόσο, το ραντεβού αυτό, για άγνωστους λόγους προς το παρόν, δεν θα πραγματοποιηθεί και παρόλο που αυτό μπορεί να μην λέει κάτι από μόνο του, παρατηρήσαμε πως τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν κάνει unfollow μεταξύ τους στα social media, πράγμα που σημαίνει πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί ανάμεσά τους, τόσο που τους έφτασε στο σημείο να μην ξέρουν αν θα μιλάνε καλά καλά πια.

Unfollow Παυλίδου Περπερίδης power of love

Unfollow Instagram Παυλίδου Περπερίδης power of love

Τι ξέρουμε για τους δύο παίκτες

Power of love

  • Ηλικία: 25 ετών
  • Πόλη: Αθήνα
  • Ιδιότητα: Content Creator
  • Ζώδιο: Υδροχόος

Κατάγεται από τα Τρίκαλα αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι μοναχοκόρη έχει τέλεια σχέση με τους γονείς της για τους οποίους δηλώνει πως είναι το στήριγμα της. Παρόλο που ως content creator ασχολείται με την εικόνα της, η ίδια νιώθει πως δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση. Είναι ένα juicy κορίτσι που προσέχει τον εαυτό της. Έχει 1 σκύλο και 2 γάτες και φιλοξενεί συχνά ζωάκια από φιλοζωικές μέχρι να τα υιοθετήσει κάποιος. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στη Χίο και ξεκίνησε μεταπτυχιακό.

Let’s talk about love: Πριν από ενάμιση χρόνο βγήκε από μία μακροχρόνια σχέση. Ο χωρισμός της ήταν δύσκολος. Θεωρεί την ομορφιά υποκειμενική και ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη θέλει να είναι πιστός, ευγενικός και να την κάνει να γελάει. Σημαντικό για εκείνη είναι επίσης η συμπεριφορά του προς τους άλλους ανθρώπους και τα ζώα.

Power of love

  • Ηλικία: 38 ετών
  • Πόλη: Βόλος
  • Ιδιότητα: Επιχειρηματίας
  • Ζώδιο: Ζυγός

Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στον Αλμυρό και στον Βόλο όπου διατηρεί και τις επιχειρήσεις του. Όταν ξεκίνησε το πρώτο του μαγαζί είχε 1,5 ευρώ στην τσέπη όμως ο τρόπος που χειρίστηκε τα πράγματα τον οδήγησε στην επιτυχία. Έχει ένα δίδυμο αδερφό και μία αδερφή 6 χρόνια μεγαλύτερη. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος πήγαινε στην 5η δημοτικού. Ως χόμπι ασχολείται με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και ήταν πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αλμυρού. Απολαμβάνει πολύ τα ταξίδια.

Let’s talk about love: Θεωρεί τον εαυτό του άντρα - κυνηγό. Μπορεί να ενθουσιάζεται αλλά δεν ερωτεύεται εύκολα. Θα διεκδικήσει μία γυναίκα αλλά αν δεν βρει ανταπόκριση θα χάσει το ενδιαφέρον του. Δε συγχωρεί την απιστία και ξενερώνει με την υπερβολική ζήλεια. Του αρέσουν πολύ οι γυναίκες με ασιατικά χαρακτηριστικά. Θέλει η γυναίκα που θα γίνει σύζυγός του να είναι και φίλη του.