Power of Love: Όλη η αλήθεια για την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση! Τελικά φεύγει ή όχι ο Δήμος Περπερίδης;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 29/7 θα γίνει χαμούλης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: Όλη η αλήθεια για την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση! Τελικά φεύγει ή όχι ο Δήμος Περπερίδης;

Στο Power of Love, παρόλο που ακόμα είναι μόνο η αρχή, έχουμε δει ήδη πολλές ανατροπές! Και σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Δευτέρας 29 Ιουλίου, όλοι φοβήθηκαν πως θα υπήρχε άλλη μία, πολύ δυσάρεστη - δείτε εδώ το βίντεο.

Ο Δήμος Περπερίδης φαίνεται πως ανακοινώνει στους συμπαίκτες του ότι ενημερώθηκε μετά από επικοινωνία με την οικογένειά του πως ο σκύλος του δεν είναι καλά στην υγεία του και του απομένει ακόμα λίγος χρόνος ζωής. Οι σκέψεις για οικειοθελή αποχώρηση, λοιπόν, ξεκίνησαν τότε, ωστόσο όπως σας είχαμε πει θα επανερχόμασταν με πλήρη ενημέρωση στο youweekly.gr για το τι θα συμβεί τελικά.

Τι συμβαίνει με την οικειοθελή αποχώρηση του Περπερίδη στο Power of Love

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους τηλεθεατές, καθώς μάθαμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από το ριάλιτι της αγάπης, όμως η εξελίξεις δεν θα είναι το ίδιο ευχάριστες για τη Νίκη. Η ίδια είχε ψηφιστεί ως η πιο δημοφιλής παίκτρια του παιχνιδιού την περασμένη εβδομάδα και αυτό της έδωσε το δικαίωμα να διαλέξει έναν άντρα ώστε να βγει ραντεβού και να περάσει χρόνο μαζί του. Εκείνη, λοιπόν, είχε διαλέξει τον Δήμο. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τον λόγο, αλλά το ραντεβού αυτό δεν θα ολοκληρωθεί και έτσι θα πρέπει να σκεφτεί πώς θα κινηθεί στην συνέχεια.

Δείτε επίσης: «Πίσω από τις κάμερες υπάρχουν άλλα...» - Αποχώρησε οριστικά με "καρφιά" στο προχθεσινό 26/7 επεισόδιο

Power of love

Ποιος είναι ο Δήμος

  • Ηλικία: 38 ετών
  • Πόλη: Βόλος
  • Ιδιότητα: Επιχειρηματίας
  • Ζώδιο: Ζυγός

Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στον Αλμυρό και στον Βόλο όπου διατηρεί και τις επιχειρήσεις του. Όταν ξεκίνησε το πρώτο του μαγαζί είχε 1,5 ευρώ στην τσέπη όμως ο τρόπος που χειρίστηκε τα πράγματα τον οδήγησε στην επιτυχία. Έχει ένα δίδυμο αδερφό και μία αδερφή 6 χρόνια μεγαλύτερη. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος πήγαινε στην 5η δημοτικού. Ως χόμπι ασχολείται με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και ήταν πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αλμυρού. Απολαμβάνει πολύ τα ταξίδια.

Let’s talk about love: Θεωρεί τον εαυτό του άντρα - κυνηγό. Μπορεί να ενθουσιάζεται αλλά δεν ερωτεύεται εύκολα. Θα διεκδικήσει μία γυναίκα αλλά αν δεν βρει ανταπόκριση θα χάσει το ενδιαφέρον του. Δε συγχωρεί την απιστία και ξενερώνει με την υπερβολική ζήλεια. Του αρέσουν πολύ οι γυναίκες με ασιατικά χαρακτηριστικά. Θέλει η γυναίκα που θα γίνει σύζυγός του να είναι και φίλη του.