Power of Love: «Πίσω από τις κάμερες υπάρχουν άλλα...» - Αποχώρησε οριστικά με "καρφιά" στο χθεσινό 26/7 επεισόδιο

Ο παίκτης που δεν πρόλαβε να βρει τον έρωτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love: «Πίσω από τις κάμερες υπάρχουν άλλα...» - Αποχώρησε οριστικά με

Το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου, μπορεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι να μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού (δείτε εδώ το σούσουρο που έγινε αργότερα στο X/Twitter), ωστόσο στο κανάλι του ΣΚΑΙ προβλήθηκε το Gala του Power of Love, το οποίο εξελίχθηκε δυσάρεστα για έναν από τους παίκτες του ριάλιτι αγάπης.

Πραγματοποιήθηκε άλλη μία ψηφοφορία και μετά από πολύ συζήτηση και ένταση, ένας διαγωνιζόμενος αποχώρησε πριν προλάβει να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα. Περίμενε πως θα ψηφιστεί, με την Σωτηρία να φαίνεται πως έχει πολλά "ράμματα για την γούνα του", χωρίς να θέλει να μιλήσει ανοιχτά ωστόσο, αλλά δεν σημαίνει πως δεν δυσαρεστήθηκε με το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Σωτηρία Δεμίρογλου: «Έχω πληγωθεί πολύ» - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της παίκτριας του Power of Love

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε χθες 26/7 από το Power of Love

Ο παίκτης που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, είναι ο Αργύρης Αβραμιώτης, όπως το youweekly.gr είχε ήδη αποκαλύψει μέρες πριν, ο οποίος είναι 29 ετών, με καταγωγή από τη Νεάπολη Λασιθίου Κρήτης, εργάζεται ως Barman και είναι Ιχθύς.

«Πίσω από τις κάμερες υπάρχουν άλλα...», δήλωσε όλο νόημα πριν φύγει και άφησε τα υπόλοιπα να αιωρούνται.

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, η μητέρα του είναι από την Πελοπόννησο και ο πατέρας του από το Ηράκλειο αλλά έχει μεγαλώσει στη Νεάπολη Λασιθίου. Έχασε τον πατέρα του όταν ήταν μικρός και πέρασε δύσκολα. Είχε παραπανίσια κιλά μέχρι τα 18 του, όπου άλλαξε εντελώς την εμφάνισή του. Ολοκληρώνοντας τη θητεία του στο στρατό εργάστηκε ως barman – πρόσφατα δούλεψε στο Μόναχο. Από μικρός γράφει μαντινάδες.

Έχει κάνει συνολικά τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή του ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι μόνος. Σαν άνθρωπος δεν ανοίγεται εύκολα. Σε μία γυναίκα δεν του αρέσει η γκρίνια και η ζήλια. Δε συγχωρεί την απιστία, δε θέλει την υποκρισία και την ψευτιά και δεν αντέχει τις φωνές. Απολαμβάνει να φλερτάρει από κοντά και πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Αγαπάει πολύ τα παιδιά και θα ήθελε να κάνει οικογένεια σε 2 – 3 χρόνια.