Power of Love trailer 25/7: «Ήταν ψεύτικο;» - Άφωνη η Καραβάτου με την ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Ήρθε το τέλος πριν καλά καλά ξεκινήσει κάτι ανάμεσά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love trailer 25/7: «Ήταν ψεύτικο;» - Άφωνη η Καραβάτου με την ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of Love, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του pre - Gala, με την Κατερίνα Καραβάτου να συζητά με όλους τους παίκτες για τις εξελίξεις στις σχέσεις τους και τους έρωτες που φαίνεται να γεννιούνται.

Θα ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα, στρέφοντας το βλέμμα της στον Νίκο Πελετιέ, ο οποίος στο χθεσινό 24/7 επεισόδιο αντάλλαξε το πρώτο του φιλί με την Σωτηρία, και θα του πει χαρακτηριστικά: «Άρα μάλλον έχεις πάθει κι εσύ έρωτα, ε;», με τον ίδιο να κοιτάει αμήχανα και να μην ξέρει τι να απαντήσει.

Δείτε επίσης: Νίκος Πελετιέ: Οργή με τον παίκτη του Power of Love - Τα ακραία βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Όλα όσα θα δούμε απόψε 25/7 στο Power of Love

Και ενώ εκείνος μπορεί να βρίσκεται σε ένα ροζ συννεφάκι, τα πράγματα φαίνεται πως δεν πηγαίνουν τόσο καλά για ένα από τα ζευγάρια που φαίνεται πως κόλλησε από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για την Γλυκερία και τον Τζέισον. Η πρώτη, συγκεκριμένα, ακούγεται να λέει: «Είπα στον Τζέισον ότι νιώθω πιο ανάλαφρη, γιατί μίλησα και είδα ότι όντως δεν... Δεν μπορώ να αλλάξω και ούτε εκείνος μου το ζήτησε και από το να υπάρχει κάτι ψεύτικο, καλύτερα το αφήνουμε...», κάτι που δείχνει πως ήρθε το τέλος για τους δυο τους.

«Ήταν ψεύτικο Τζέισον;», θα ρωτήσει η παρουσιάστρια, όμως την απάντηση θα την μάθουμε μόλις προβληθεί το επεισόδιο!

Δείτε επίσης: Γλυκερία Τσολπίδου: «Μου έλεγαν "ψόφα, να μην ανοίξεις τα μάτια σου, να σε βρουν νεκρή", ίσως να θρηνούσαμε» - Ξέσπασε η Μις Τουρισμός για το άγριο bullying που δέχεται