Power of love trailer 24/7: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί - Παίκτριες θέλουν να σταματήσει η προβολή του

Θα γίνει το έλα να δεις στο σπίτι τους των κοριτσιών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Power of love trailer 24/7: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί - Παίκτριες θέλουν να σταματήσει η προβολή του

To Power of love επιστρέφει απόψε Τετάρτη 24/7 με νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και θα επικρατήσει χαμός. Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία Δεμίρογλου θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί, ωστόσο, η σχέση αυτή που ξεκινάει ανάμεσα τους θα φέρει πολλές αντιδράσεις από τα κορίτσια.

Συγκεκριμένα, πολλές κοπέλες θέλουν να σταματήσει η προβολή του εν λόγου παίκτη καθώς δεν είναι ωραίες και σωστές οι απόψεις του σχετικά με το γυναικείο φύλλο, γεγονός που τις προσβάλει. Μάλιστα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε ξεσπάσει εναντίον του.

Τι θα δούμε όμως απόψε στο Power of love σύμφωνα με το trailer;

Η χθεσινή ένταση που προέκυψε με την Μαρκέλλα ηρέμησε έπειτα από τη συζήτηση της Κατερίνας Καραβάτου με την ίδια στο Κόκκινο Δωμάτιο. Η Μαρκέλλα αποφάσισε να παραμείνει αλλά και να κάνει μία ουσιαστική συζήτηση με τον Δήμο.

Απόψε όμως πυκνώνουν τα σύννεφα για ένα άλλο ζευγάρι του Power of love. Η στάση του Jason απέναντι στη Γλυκερία φέρνει την αντίδραση της Νίκης και του Δήμου ο οποίος διαπιστώνει πως o Jason έχει βγάλει το βραχιόλι που του είχε κάνει δώρο εκείνη.

Ο Νίκος αναγνωρίζει πως έχει συναισθήματα για τη Σωτηρία αλλά δεν μπορεί να τα εκφράσει ενώ ο Αργύρης προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα την Κωνσταντίνα όμως εκείνη δεν είναι ιδιαιτέρως ομιλητική…

Το παιχνίδι των ερωτήσεων επιστρέφει και τα αγόρια θα πρέπει να μαντέψουν τις απαντήσεις των κοριτσιών. Ποιος θα είναι ο νικητής και τι έπαθλο τον περιμένει;

Αυτός έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και δεν το έχουμε δει ακόμα;

Η αλήθεια είναι πως τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα επεισόδια που βλέπουμε εμείς στις οθόνες μας τις καθημερινές. Εβδομάδες μπροστά θα έλεγα γι' αυτό και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως η αμέσως επόμενη αποχώρηση θα είναι αυτή που θα σας αποκαλύψω παρακάτω, ωστόσο, σίγουρα αυτός ο παίκτης τις επόμενες εβδομάδες θα αποχωρήσει από το σπίτι αφού η αγάπη δεν βρίσκεται εκεί γι' αυτόν.

Ο λόγος για τον Αργύρη Αβραμιώτη τον Κρητικό της παρέας! Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού ήδη!