Power of love αποκλειστικό: Αυτός ο άντρας έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι - Θα το δείξει τις επόμενες εβδομάδες

Spoil alert!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love αποκλειστικό: Αυτός ο άντρας έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι - Θα το δείξει τις επόμενες εβδομάδες

Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι της αγάπης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19/7! Το Power of love βρίσκεται ήδη τρεις εβδομάδες στον αέρα και πλέον το σπίτι των γυναικών - μέχρι στιγμής - μετρά 5 άτομα ενώ το σπίτι των αντρών 7, μετά και την πρόσφατη προσθήκη του Γιώργου Κόρκα!

Προτεινόμενοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα ήταν αρχικά ο Νίκος Πελετιέ και η Ειρήνη Κατσιγιάννη. Εφόσον όμως ποτέ δεν ανταγωνίζεται άντρας με γυναίκα - οι παίκτες που είναι προτεινόμενοι πρέπει να ανήκουν στο ίδιο φύλο - και με δεδομένο ότι ο Αναστάσης που ήταν ο πιο δημοφιλής παίκτης της ομάδας ψηφίστηκε από τα περισσότερα άτομα και κατάφερε να σώσει το σπίτι των αντρών, στον τάκο δίπλα στην Ειρήνη μετά από ψηφοφορία που ακολούθησε, βρέθηκε η Μαρκέλλα.

Ύστερα, με ανοιχτή ψηφοφορία οι παίκτες επέλεξαν την Μαρκέλλα να παραμείνει και κάπως έτσι η Ειρήνη αποχώρησε από Τουρκία και γύρισε στα πάτρια εδάφη.

Ποιος αποχωρεί μετά από το Power of love;

Η αλήθεια είναι πως τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα επεισόδια που βλέπουμε εμείς στις οθόνες μας τις καθημερινές. Εβδομάδες μπροστά θα έλεγα γι' αυτό και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως η αμέσως επόμενη αποχώρηση θα είναι αυτή που θα σας αποκαλύψω παρακάτω, ωστόσο, σίγουρα αυτός ο παίκτης τις επόμενες εβδομάδες θα αποχωρήσει από το σπίτι αφού η αγάπη δεν βρίσκεται εκεί γι' αυτόν.

Ο λόγος για τον Αργύρη Αβραμιώτη τον Κρητικό της παρέας! Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού ήδη!

Δείτε επίσης: Power of love: «Γιατί; Γιατί; Δεν έχω χειρότερο» - Η ασέβαστη κίνηση του Αργύρη που εξόργισε τη Νίκη

Το όνομά του έχει έρθει στο επίκεντρο πολλές φορές κι ενώ έκανε μια κίνηση προς την Σωτηρία, τελικά την πήρε πίσω αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις. Φαίνεται πολύ καλή ψυχή αλλά δυστυχώς έχει παρεξηγηθεί αρκετά ο τρόπος που εκφράζεται!