Power of love highlights 17/7: «Μη με ακουμπάς» - Η κίνηση του Κόρκα που εξόργισε την Σωτηρία και το ραντεβού που όλοι περιμέναμε!

«Δεν ακουμπάμε, απλά!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love highlights 17/7: «Μη με ακουμπάς» - Η κίνηση του Κόρκα που εξόργισε την Σωτηρία και το ραντεβού που όλοι περιμέναμε!

Τρίτη μέρα της δεύτερης εβδομάδας που προβάλλεται το Power of love και οι εξελίξεις στο σπίτι της αγάπης ήταν καταιγιστικές. Μπορεί ο Τζέισον και η Γλυκερία να έχουν βρει - όπως φαίνεται - όντως τον έρωτα και να έχουν ηρεμήσει, οι υπόλοιποι όμως είναι σε αναμμένα κάρβουνα και... δεν θα λέγαμε πως υπάρχει τελικά και τόσο καλό κλίμα μεταξύ τους.

Η νέα προσθήκη με το όνομα Γιώργος Κόρκας έχει μπει ήδη στην black list των κοριτσιών και όσο περνούν τα 24ωρα εκεί, τόσο πιο πολύ αρχίζει να εκνευρίζει τις κοπέλες. Το Youweekly.gr έχει μαζέψει παρακάτω τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου για να ξέρεις τι έγινε ακόμα κι εσύ που δεν κατάφερες να το δεις εχθές!

Δείτε επίσης: Power of love: Μήπως μοιάζει με την Σωτηρία Δεμίρογλου; Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κόρκα

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Power of love

Ο Γιώργος έφερε σε δύσκολη θέση την Σωτηρία και μετά από αυτό νομίζουμε οι σχέσεις τους τελείωσαν εντελώς

Το My Style Rocks έρχεται και η παραγωγή όπως φαίνεται ήθελε να προετοιμάσει το κοινό! Τα κορίτσια του Power of love, λοιπόν, περπάτησαν και τα αγόρια της βαθμολόγησαν! Νικήτρια βγήκε η Νίκη που κέρδισε ένα ραντεβού εκτός κόκκινου δωματίου κι επιτέλους διάλεξε τον Δήμο!

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ζευγάρι σίγουρα θα έχει μέλλον!