Power of love: Μήπως μοιάζει με την Σωτηρία Δεμίρογλου; Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κόρκα

Την είχε γνωρίσει στο Love Island, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, που προβαλλόταν παλιότερα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Μήπως μοιάζει με την Σωτηρία Δεμίρογλου; Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κόρκα

Όπως ήδη σας αποκαλύψαμε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του Power of Love, o Γιώργος Κόρκας, δεν είναι η πρώτη φορά που ψάχνει να βρει τον έρωτα σε ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Πριν από λίγα χρόνια τον είχαμε δει να πρωταγωνιστεί στο ίδιο κανάλι, στο τότε όμως ριάλιτι αγάπης Love Island, από το οποίο θα μπορούσε κάποιος να πει πως έφυγε νικητής αφού βρήκε όντως μια κοπέλα με την οποία έμειναν μαζί για 1,5 χρόνο.

Τότε είχε δημιουργεί κι ένα μικρό σούσουρο αφού κατά την παραμονή τους στο σπίτι κυκλοφόρησαν πολύ αισθησιακά βίντεο από προσωπικές τους στιγμές (δείτε εδώ). Μήπως θυμάστε ποια ήταν η κοπέλα αυτή;

Η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κόρκα, Ιωάννα Τζανή

Ήταν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο “Love Island” και κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο ο ένας αποχώρησε αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, ενώ το ίδιο έκανε και η δεύτερη για να είναι μαζί του πίσω στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, οι οποίοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το “Love Island” αποφάσισαν να είναι μαζί, κάτι που αποκάλυψε η δεύτερη με μια ανάρτηση που έκανε τότε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε στο πλευρό του Γιώργου Κόρκα ενώ στη λεζάντα έγραφε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύεις ότι θα ερωτευτείς εδώ ή έστω θα γνωρίσεις κάτι αξιόλογο;

- Ούτε μια στο δισεκατομμύριο.

- Ούτε εγώ, για να σπάσω την πλάκα μου ήρθα.

Η πρώτη μας συζήτηση μόλις μπήκα στο παιχνίδι. Και να που τελικά λίγες ημέρες μετά είμαστε κάπως έτσι, μακριά από κάμερες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας το χαλάσει. @gkorkas κάποιος έπρεπε να σου σπάσει τον τσαμπουκά».

πρώην σύντροφος Γιώργου Κόρκα

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιωάννα μέχρι και σήμερα έχει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες μαζί του...

Κόρκας Τζανή
Instagram

Ο Γιώργος Κόρκας στο Power of love έχει δείξει μεγάλη αδυναμία στην Σωτηρία Δεμίρογλου η οποία στο χθεσινό επεισόδιο δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται παραπάνω να γνωρίσει τον συγκεκριμένο παίκτη. Από εκεί και πέρα, βέβαια, του Γιώργου του αρέσει και η Σοφία Τσέκου και η Νίκη Παυλίδου και εμείς ψάχνουμε να βρούμε αν υπάρχει κάποιο κοινό στοιχείο σε όλες αυτές τις κοπέλες μπας και καταλάβουμε λίγο το γούστο του. Όχι ότι μας ενδιαφέρει απλά έτσι, κουβέντα να γίνεται..

Λέτε να καταλήξει με κάποια τελικά ή μόνος ήρθε μόνος θα φύγει; Γιατί γενικά καμία από τις 6 κοπέλες δεν είναι ενθουσιασμένη μαζί του...