Ένας άντρας τις ενώνει: Από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην... αγκαλιά της Κατερίνας Καραβάτου

Ψηλός, μελαχρινός και ηνίοχος στο επάγγελμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι νέος (31 ετών), ωραίος και ηνίοχος στο επάγγελμα. Αιγόκερως στο ζώδιο και κατάγεται από την Κόρινθο, όπου και ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Έχει σπουδάσει Business Administration στην Ελλάδα αλλά και στο Λονδίνο κι εμείς τον γνωρίσαμε πρώτη φορά στο παιχνίδι της αγάπης, Love Island, που παρουσίαζε κάποτε στο ΣΚΑΙ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ βίντεο από πολύ τρυφερές του στιγμές στο παιχνίδι με κοπέλα που του άρεσε).

Ο Γιώργος Κόρκας, είναι ολοφάνερο πως ψάχνει να βρει τον έρωτα - ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως μπορεί να ερωτευτεί από 5 έως 7 φορές μέσα στην ημέρα - και γι' αυτό μπήκε στο ριάλιτι αγάπης που παρουσιάζει αυτή την στιγμή η Κατερίνα Καραβάτου, στο Power of love.

Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Κόρκα στο Power of love

Ο Γιώργος Κόρκας στο χθεσινό επεισόδιο του Power of love, λοιπόν, βρέθηκε στο κόκκινο δωμάτιο κι αφού μίλησε για τα δικά του θέλω και για το τι ψάχνει σε μια γυναίκα ξεκίνησε να γνωρίζει μια μια τις κοπέλες, εμφανίζοντας όπως είπε ο ίδιος μετά μια μεγάλη συμπάθεια στη Σωτηρία και ως "αναπληρωματικές" όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος - ένας χαρακτηρισμός που δεν άρεσε καθόλου στα κορίτσια, έδωσε την Σοφία και τη Νίκη.

Τι θα δούμε σήμερα 16/7 στο Power of love

Τρίτη εβδομάδα, δεύτερη ημέρα σήμερα και η Σωτηρία βγήκε το πρώτο της ραντεβού με τον Γιώργο, στο οποίο δεν πέρασε καθόλου καλά όπως είπε...Ωστόσο, όπως θα δείτε στο trailer παρακάτω σήμερα η Σωτηρία θα έρθει πολύ κοντά με το Νίκο... Η εισβολή του Γιώργου στο σπίτι φαίνεται πως θα φέρει πολλές ανατροπές και πως θα βοηθήσει σε κάποια ξεκαθαρίσματα...