Survivor: Διακοπές στη Ρόδο για παίκτες του φετινού κύκλου – Ποιοι επισκέφτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή

Διέψευσε τις κακές γλώσσες ο «πρίγκιπας»!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/Jamie.kaf
Instagram/Jamie.kaf

Τέλος για το φετινό Survivor, με τον Ντάνιελ Νούρκα να παίρνει το μεγάλο έπαθλο, ωστόσο φαίνεται ότι δεν ήταν ο μόνος νικητής. Κόκκινοι και Μπλε επέστρεψαν με φίλους από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, κάτι που φαίνεται στις πρόσφατες διακοπές τους, στις οποίες δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο.

Συγκεκριμένα είχε συζητηθεί έντονα η φιλία του Τζέιμς Καφετζή με τον Γιώργο Γκιουλέκα, όταν ο δεύτερος είχε μετακομίσει στους Κόκκινους. Δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες τους που έλεγαν πως ο Ροδίτης Survivor «εκμεταλλευόταν» την κατάσταση και δεν θα συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί του, μόλις επιστρέψουν στην Ελλάδα. Εκείνοι, ωστόσο διέψευσαν τις κακές γλώσσες.

Δείτε επίσης: Survivor 2025: Από το J2us στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ - Έκλεισε για 6.000 ευρώ την εβδομάδα

Μετά το Survivor πήγαν όλοι στη Ρόδο

Αυτές τις μέρες, τόσο ο Γιώργος Γκιουλέκας, όσο και ο Γιάννης Περπατάρης απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Ρόδο. Με μία σειρά από αναρτήσεις με ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα, ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε πως δεν τελείωσε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η παρέα τους, αλλά παραμένουν φίλοι και μετά το τέλος του Survivor

O Γιώργος Γκιουλέκας φαίνεται να πέφτει στη θάλασσα, ενώ οι άλλοι δύο άντρες κάθονται στην προβλήτα και γελούν με τα... παθήματά του. «Καλώς ήρθατε στη Ρόδο», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Τζέιμς Καφετζής. Δείτε την ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor.

Και ο Νίκος Ρικουνάκης επισκέφτηκε τον Τζέιμς

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε στον τελικό του Survivor πως τον επισκέφτηκε επίσης ο Νίκος Ρικουνάκης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά... έκαψε καρδιές. «Ενισχύει την οικονομία του νησιού, γιατί τέσσερις Γερμανίδες γύρισαν πίσω στη Ρόδο γι' αυτόν μέσα σ' έναν μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.