Power of love: «Γιατί; Γιατί; Δεν έχω χειρότερο» - Η ασέβαστη κίνηση του Αργύρη που εξόργισε τη Νίκη

«Δηλαδή άλλη μια φορά και θα σε ρίξω στη θάλασσα να...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: «Γιατί; Γιατί; Δεν έχω χειρότερο» - Η ασέβαστη κίνηση του Αργύρη που εξόργισε τη Νίκη

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε εχθές, Δευτέρα 8/7, κι αυτό συνεπάγεται με νέα επεισόδια Power of love! Είμαι φανατική θαυμάστρια του project οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν έχασα δευτερόλεπτο! Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, είδαμε τη Νίκη και τον Δημήτρη - ως οι πιο δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας να παίρνουν μαζί τους σε κρουαζιέρα ραντεβού τον Αργύρη και την Σοφία αντίστοιχα!

Οι πρώτοι δυο βγήκαν σε καθαρά φιλικό επίπεδο - και μάλιστα ο Αργύρης στην συνέχεια είπε πως δεν του έβγαλε ακόμα κάτι ερωτικό η Νίκη, ενώ οι δεύτεροι δυο είναι ολοφάνερο πως τα έχουν βρει πολύ καλά μεταξύ τους, μέχρι στιγμής.

Αν με ρωτάτε, λοιπόν, το higlight στα δυο αυτά ραντεβού ήταν μια κίνηση που έκανε ο Κρητικός της παρέας κι όχι απλά ξενέρωσε τη Νίκη αλλά την... "έστειλε" κανονικά!

Πιο συγκεκριμένα ο Αργύρης μασούσε ένα κεράσι την ώρα που συζητούσε με την Νίκη και δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα το πέταξε με μιας πίσω στη θάλασσα. «Γιατί; Γιατί; Δεν έχω χειρότερο» αναφώνησε εκείνη με τον Αργύρη να χαμογελά, εξ αρχής, σαν να περίμενε την αντίδραση της.

«Αλήθεια σου λέω, δεν έχω χειρότερο! Δεν μπορώ τους ανθρώπους που πετάνε πράγματα στη θάλασσα. Δηλαδή άλλη μια φορά και θα σε ρίξω στη θάλασσα να πας να το φέρεις» δήλωσε άφωνη η Νίκη με τον Αργύρη - στην προσπάθειά του να σώσει κάτι - να απαντά: «Αυτό σε δυο μέρες δεν θα υπάρχει».

Περισσότερα higlights από το χθεσινό επεισόδιο του Power of love

Μετά από το ραντεβού της Νίκης και του Αργύρη σειρά είχε η Σοφία και ο Δημήτρης που όπως φάνηκε και όπως είπαν και οι ίδιοι πέρασαν τέλεια...

Μάλιστα έκαναν συζητήσεις κι έφτασαν την σχέση τους σε άλλο επίπεδο...

Αργότερα αγόρια και κορίτσια έκαναν μια συζήτηση μεταξύ τους και υπήρξαν κάποιες εντάσεις...