J2US Τελικός 5/7: Συγκίνηση για τη Σοφία Κουρτίδου - Ξέσπασε σε κλάματα με τα λόγια του Γιάννη Σεβδικαλή

Ποιά ήταν η πιο όμορφη στιγμή τους στο show;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US Τελικός 5/7: Συγκίνηση για τη Σοφία Κουρτίδου - Ξέσπασε σε κλάματα με τα λόγια του Γιάννη Σεβδικαλή

Την Παρασκευή 5/7 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Just the 2 of us με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει σε πρώτη φάση μια ανακοίνωση λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν του φαντασμαγορικού μουσικού show (δείτε εδώ τι είπε ο παρουσιαστής).

Οι στιγμές συγκίνησης δεν έλειψαν από την αρχή του επεισοδίου με αυτή που η Σοφία Κουρτίδου ξέσπασε σε κλάματα να ξεχωρίζει. Μαζί με το ταίρι της στη ζωή αλλά και στο Just the 2 of us την είδαμε να κάνει μια σύντομη αναδρομή σε όλα τα live, που έζησε με τον Γιάννη Σεβδίκαλη.

Σε ερώτηση για το ποιά ήταν η πιο δυνατή στιγμή για τον Παραολυμπιονίκη εκείνος απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη αναφέροντας την πρόταση γάμου, που είχε κάνει ζωντανά στο J2US στη Σοφία Κουρτίδου (δείτε εδώ). Εκείνη με την σειρά της ξέσπασε σε κλάματα όσο άκουγε τον αγαπημένο της να αναφέρεται σε εκείνη τη στιγμή.

Η συγκίνηση της Σοφίας Κουρτίδου στον μεγάλο τελικό του J2US

«Η πιο δυνατή μας στιγμή στο J2US ήταν η πρόταση γάμου που έκανα στη Σοφία. Ήταν πιο τέλεια από ότι περίμενα και φανταζόμουν και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής.

Οι δύο συμμετέχοντες στο show μετά την πρόταση γάμου είχαν παρευρεθεί στο Super Κατερίνα μιλώντας για τις λεπτομέρειες αυτής της κινηματογραφικής πρότασης γάμου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους ο Παραολυμπιονίκης του στίβου κατάφερε να την κρατήσει κρυφή μέχρι τέλους.

«Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει! Το σύμπαν συνωμότησε πάρα πολύ γιατί η Σοφία είναι πολύ έξυπνη, το ότι κατάφερα και τη σκαπούλαρα είναι ένα θαύμα πραγματικά», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σεβδικαλής για να συμπληρώσει: «Πάνω από μήνα ήταν στο μυαλό μου απλά τον τελευταίο μήνα το σχεδίαζα. Ούτε στους γονείς της ήθελα να το πω γιατί θα ήταν πολύ εύκολο να διαρρεύσει. Τους το είπα τελευταία στιγμή».

Η Σοφία Κουρτίδου χαρακτήρισε «μάνα σύμβολο» τη μέλλουσα πεθερά της, για τη στήριξη που έχει προσφέρει στον Γιάννη Σεβδικαλή μπροστά στις δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ ανέφερε ότι και για εκείνη έχει σταθεί ως δεύτερη μητέρα και φίλη της. «Είναι πηγαίο από μέσα μας αυτό το πράγμα, θαυμάζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον, που δεν είναι υπερβολή όταν λέμε ότι ερωτευόμαστε καθημερινά», τόνισε από την πλευρά της η Σοφία Κουρτίδου (δείτε εδώ το βίντεο).