Κι όμως: "Έφαγε" άκυρο από το Survivor και μπήκε τελικά Power of love

Θα βρει άραγε τον έρωτα στο σπίτι της αγάπης;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κι όμως:

«Ήρθα από Θεσσαλονίκη με μεγάλη ανυπομονησία. Αντιλαμβάνομαι ότι το μονοπάτι του Survivor είναι ένα ανηφορικό και δύσβατο σημείο. Είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση, δεν είμαι πιτσιρικάς, δεν είμαι τόσο αρρενωπός και τώρα στην δύση της αρρενωπότητάς μου και της νιότης μου θα ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι πιο challenging από την καθημερινή μου ρουτίνα», είχε δηλώσει στην κάμερα του Open ο Αναστάσιος Βάσσος που τελικά μπορεί να μην πέταξε ποτέ για Άγιο Δομίνικο αλλά τώρα βρίσκεται Κωνσταντινούπολη και ψάχνει να βρει τον έρωτα στο σπίτι του Power of love.

Ποιος είναι ο Αναστάσιος Βάσσος που βλέπουμε καθημερινά πλέον στο Power of love

Power of love

  • Ηλικία: 45 ετών
  • Πόλη: Θεσσαλονίκη
  • Ιδιότητα: Δικηγόρος / Real estate
  • Ζώδιο: Καρκίνος

Δείτε επίσης: Νίκος Πελετιέ: Οργή με τον παίκτη του Power of Love - Τα ακραία βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Κατάγεται από τη Φλώρινα αλλά μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε σε μία πολύ δεμένη οικογένεια. Η καλύτερή του φίλη είναι η μητέρα του. Σπούδασε Νομική, έκανε μεταπτυχιακό ενώ έχει φοιτήσει και στο τμήμα Βαλκανικών Σπουδών. Εργαζόταν ως αστυνομικός. Τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μία εταιρία με τον αδερφό του η οποία κατασκευάζει ακίνητα στη Μύκονο. Έχει πάθος με το γυμναστήριο και τρέλα με τα κόμικς. Ασχολείται με το body building και έχει κερδίσει τίτλους σε αυτό.

Let’s talk about love: Είναι ελεύθερος τα τελευταία δύο χρόνια και αναζητά μία κοπέλα παραδοσιακή. Υπήρξε αρραβωνιασμένος στο παρελθόν. Αυτό που δεν αντέχει είναι η αχαριστία, το ψέμα και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Πιστεύει ότι το φλερτ θέλει λεπτούς τρόπους και είναι πολύ ρομαντικός και περιποιητικός. Το να κάνει οικογένεια είναι για εκείνον ευσεβής πόθος.

Τα ραντεβού που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο κόκκινο δωμάτιο

Το κόκκινο δωμάτιο άνοιξε την πόρτα του προχθές στο σπίτι του power of love και πρώτα κλήθηκαν τα αγόρια να επιλέξουν με ποια κοπέλα από τις 6 θέλουν να περάσουν 5 λεπτά μέσα σε αυτό το δωμάτιο. Η πρώτη επιλογή του Αναστάση ήταν η Σωτηρία ενώ την επόμενη μέρα που διάλεγαν τα κορίτσια με ποιο αγόρι θα βρεθούν στο κόκκινο δωμάτιο τον επέλεξε η Νίκη αλλά όχι για ερωτικό σκοπό.