Power of love trailer 4/7: «Λέει ότι να' ναι!», «Πρόσεξε γιατί...» - Χαμός στο σπίτι με τον Νίκο Πελετιέ

«Πόσες φορές να τα πω; Έχεις δικιά σου άποψη!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 4/7: «Λέει ότι να' ναι!», «Πρόσεξε γιατί...» - Χαμός στο σπίτι με τον Νίκο Πελετιέ

5η ημέρα που το Power of love βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ και σήμερα είναι το... Pre-Gala Day και οι πρώτες εντάσεις μεταξύ των παικτών είναι γεγονός. Μαζεμένοι όλοι στο ίδιο δωμάτιο - γυναίκες και άντρες - με αφορμή μια συζήτηση θα ανταλλάξουν διαφορετικές απόψεις, απόψεις που όπως φαίνεται από το trailer δεν θα σεβαστούν όλοι...

Ο Νίκος Πελετιέ θα μονοπωλήσει για ακόμα ένα επεισόδιο το ενδιαφέρον αφού θα έρθει σε ρήξη με την Σοφία Τσέκου ενώ ταυτόχρονα θα δούμε και τα δυo date των παικτών, του Νίκου και της Σωτηρίας και της Γλυκερίας με τον Τζέισον!

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Χείμαρρος κατά ΣΚΑΙ και Νίκου Πελετιέ για το Power of Love - «Το κανάλι έχει τεράστια ευθύνη που δίνει βήμα σε έναν μισογύνη»

Πως θα πάει άραγε αυτό;

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love

Τα higlights του χθεσινού επεισοδίου

Για σένα που έχασες το χθεσινό επεισόδιο πρέπει να ξέρεις πως αυτή την φορά ήταν η σειρά των κοριτσιών να διαλέξουν ποιον θέλουν να συναντήσουν στο κόκκινο δωμάτιο. Γλυκερία και Σωτήρια έχουν ξεκινήσει κόντρα αφού η δεύτερη διάλεξε το αγόρι που η πρώτη έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να γνωρίσει.

Ο Αναστάσης γοητεύτηκε από τη Νίκη αν και του ξεκαθάρισε πως δεν τον βλέπει ερωτικά λόγω ηλικίας.

Ο Πελετιέ ξεκίνησε πάλι τα δικά του...