Survivor: Συγκινεί ο Ντάνιελ Νούρκα με τις δηλώσεις για του γονείς του - «Τα χρήματα θα μου αλλάξουν όλη μου τη ζωή»

Πως θα αξιοποιήσει το έπαθλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Συγκινεί ο Ντάνιελ Νούρκα με τις δηλώσεις για του γονείς του - «Τα χρήματα θα μου αλλάξουν όλη μου τη ζωή»

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 3/7 στο Στούντιο 4 με τον νικητή του Survivor να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή του πριν κα μετά από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τη στιγμή της νίκης του).

Η ζωή του ηθοποιού μετά την κατάκτηση του Survivor αναμένεται να αλλάξει σε τεράστιο βαθμό. Αφενός, οι εμπειρίες που κέρδισε από το παιχνίδι θα τον συντροφεύουν για πάντα και αφετέρου το χρηματικό έπαθλο θα τον βοηθήσει στα μελλοντικά του σχέδια.

Μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε, πως με τα χρήματα του επάθλου από το Survivor και με το ποσό που εξασφάλισε από την παραμονή του στο παιχνίδι σκοπεύει να κάνει επιχειρηματικές κινήσεις, που ίσως αφορούν στην εστίαση.

Δείτε εδώ το ποσό που συγκέντρωσε ο Ντάνιελ Νούρκα από το Survivor

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Νούρκα για το χρηματικό έπαθλο του Survivor

«Θαυμάζω τους γονείς μου, ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου. Υπό του μηδενός κατάφεραν να ενταχθούν σε μία κοινωνία, μας πρόσφεραν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και δόξα τω Θεώ τα έχουν πάει καλά οι άνθρωποι. Θέλει τεράστια ψυχική δύναμη για να το κάνεις όλο αυτό και να πάρεις αυτές τις αποφάσεις και να αντέξεις.

Ξέρω τις δυσκολίες που πέρασαν. Καθίσαμε μια φορά και τα είπαμε. Ένιωσα περίεργα. Απομυθοποιείς τους γονείς σου, ότι τελικά δεν είναι θεοί. Χρειάστηκε να γίνει όλο αυτό για να φτάσουμε εκεί που είμαστε. Μπαίνοντας στο παιχνίδι σκεφτόμουν τους γονείς μου.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε το οικονομικό να μην κρυβόμαστε, για αυτό πήγα στο παιχνίδι. Εννοείται ότι τα χρήματα θα αλλάξουν τη ζωή μου, είναι μια καβάτζα πολύ καλή. Λατρεύω την εστίαση, δεν ξέρω αν θα κινηθώ προς εκεί», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.