Survivor 2025 spoiler: Έρχεται "ψαλίδι" από τον ΣΚΑΪ - Οι αλλαγές στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης

Τι συζητάει η παραγωγή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 2025 spoiler: Έρχεται

Τι και αν πριν από λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Survivor με νικητή για το 2024 τον Ντάνιελ Νούρκα (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση στα social media) η παραγωγή του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει συζητήσεις για τη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης βλέπουμε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος με βάση τις δηλώσεις του στο Breakfast at star την Τετάρτη 3/7 θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Survivor.

Η πιο πιθανή αλλαγή που ενδέχεται ωστόσο να δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, είναι να μειωθεί χρονικά το παιχνίδι. Από τους 6 μήνες δηλαδή που προβάλλεται το ριάλιτι, το πιο πιθανό είναι ο ΣΚΑΪ να προχωρήσει στο λεγόμενο ψαλίδι.

Δείτε επίσης: Survivor 2025 spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος Διάσημος που μπαίνει στο νέο κύκλο!

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για τον επόμενο κύκλο του Survivor

«Πού να ξέρω εγώ τι θα γίνει με το Exatlon; Ραντεβού γίνονται στα γραφεία, πάνε έρχονται κόσμος, κατεβαίνουν, ψάχνουνε. Υπάρχει οργασμός δραστηριότητας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου αρέσει πάρα πολύ, τα λέει, είναι τσεκουράτος. Για τα πάντα κάνει ο Λάμπρος. Survivor θέλει; Να πάει και στο Survivor ο Λάμπρος, γιατί όχι; Κωνσταντάρας είναι αυτός.

To πλάνο είναι πρώτα το Voice. Υπάρχει μια σκέψη να μαζευτεί λιγάκι χρονικά το Survivor, γιατί είναι δύσκολο, είναι ζόρικο πρότζεκτ - 6 μήνες. Φαντάσου στην Αμερική κρατάει 45 μέρες και παίρνουν 1 εκατομμύριο δολάρια. Ωραίο...

Για τον Σάκη Κατσούλη και την εμφάνισή του στον τελικό του Survivor, αυτά τα αποφασίζουν άλλοι. Δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Αυτά τα αποφασίζουν αυτοί που πρέπει να τα αποφασίσουν», είπε ο Γιώργος Λιανός.