Power of love trailer 3/7: Η εξοργιστική κίνηση της Σωτηρίας Δεμίρογλου - Ανατροπή με τον άντρα που καλεί στο κόκκινο δωμάτιο!

Έρχονται τα πάνω κάτω

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 3/7: Η εξοργιστική κίνηση της Σωτηρίας Δεμίρογλου - Ανατροπή με τον άντρα που καλεί στο κόκκινο δωμάτιο!

Χαμός προβλέπεται πως θα γίνει στο αποψινό 3/7 επεισόδιο του Power of love, με πρωταγωνίστρια μάλιστα την Σωτηρία Δεμίρογλου αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Χθες άνοιξε για πρώτη φορά η πόρτα του Κόκκινου Δωματίου για τις 5' συναντήσεις των παικτών.

Οι άντρες επέλεξαν και κάλεσαν στο δωμάτιο - ένας ένας με την σειρά - τις κοπέλες που τους ενδιέφεραν να γνωρίζουν λιγάκι παραπάνω κι εκεί είδαμε κάποιες ανατροπές. Ο Αργύρης κάλεσε την Σωτηρία αντί την Γλυκερία και ο Νίκος την Σοφία αντί την Σωτηρία.

Τα μόνα στάνταρ ζευγάρια, ωστόσο, μέσα στο παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι η Γλυκερία με τον Τζέισον και η Μαρκέλλα με τον Δήμο.

Αφού ολοκληρώθηκαν, λοιπόν, τα πεντάλεπτα ραντεβού των 12 παικτών οι γυναίκες μίλησαν μεταξύ τους - παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου - για τις συναντήσεις τους αποκαλύπτοντας ποιος κάλεσε ποιον και τι ειπώθηκε (το ίδιο έκαναν και οι άντρες με την σειρά τους) κι εκεί είδαμε μια μεγάλη ένταση μεταξύ της Σωτηρίας και της Γλυκερίας.

Απόψε, όπως φαίνεται η χθεσινή ένταση θα κορυφωθεί με την κίνηση της Σωτηρίας να καλέσει στο Κόκκινο Δωμάτιο τον Τζέισον που ουσιαστικά έχει εκδηλώσει κατά πολύ τα συναισθήματά του για την Γλυκερία. Ανυπομονούμε πως και πως να δούμε τι θα συμβεί όταν η Σωτηρία μιλήσει γι΄αυτό το ραντεβού μπροστά σε όλες τις κοπέλες. Ποια θα είναι η αντίδραση της Γλυκερίας;

Από την άλλη έχουμε και τον Νίκο που θα δηλώσει πικραμένος. Γιατί άραγε; Για την Σοφία ή την Σωτηρία; Με ποια θα βγει ραντεβού ο Πελετιέ;

Αναμένουμε με αγωνία το αποψινό επεισόδιο!

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love