Power of love: «Θέλω τον άντρα με λεφτά!», «Αν δεν μπορεί να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού...» - Χαμός στο σπίτι με τις ατάκες Μαρκέλλας και Γλυκερίας

«Δεν κάνω ποτέ μα ποτέ κίνηση να βγάλω πορτοφόλι»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: «Θέλω τον άντρα με λεφτά!», «Αν δεν μπορεί να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού...» - Χαμός στο σπίτι με τις ατάκες Μαρκέλλας και Γλυκερίας

Το δεύτερο επεισόδιο του Power of love προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας 1/7 με τις γυναίκες αυτή την φορά να σχολιάζουν - μεταξύ άλλων - ένα ερώτημα που ταλανίζει πολλούς. «Τελικά ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού»;

Οι άντρες κρυφάκουγαν την συζήτησή τους και η αλήθεια είναι πως δυσαρεστήθηκαν αρκετά από κάποια σχόλια που άκουσαν!

Power of Love: Τελικά ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;

«Δεν κάνω ποτέ μα ποτέ την πρώτη κίνηση, είναι προσβλητικό κιόλας να κάνω την κίνηση να ανοίξω να ψάξω λεφτά», ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρκέλλα ενώ η Γλυκερία Τσολπίδου σχολίασε: «Αν δεν μπορεί ένας άνδρας να πληρώσει ένα τραπέζι, να πάρει ένα δώρο στην κοπέλα του, τότε πώς θα στηριχτώ εγώ πάνω σε αυτόν τον άνδρα;»

«Γενικά θέλω τον άνδρα με λεφτά», πρόσθεσε η Σοφία Τσέκου ενώ διαφορετική άποψη είχε η Νίκη Παυλίδου: «Οι φίλες μου με βάλει μέσα. Με περνάνε επτά χρόνια και τις κερνάω εγώ. Και αγόρια κερνάω φίλους, επειδή νιώθω άσχημα όταν με έχουν κεράσει πολλές φορές».

Τα αγόρια λίγο μετά σχολίασαν με την Κατερίνα Καραβάτου τα σχόλια των κοριτσιών στήνοντας στον τοίχο την Σωτηρία Δεμίρογλου που χαρακτήρισε «Άνανδρο», τον άντρα που δεν πληρώνει στα ραντεβού.

Οι 6 γυναίκες στο σπίτι του Power of love

Σωτηρία Δεμίρογλου

Power of love

  • Ηλικία: 22 ετών
  • Πόλη: Θεσσαλονίκη
  • Ιδιότητα: Body piercer / Δημιουργός βίντεο
  • Ζώδιο: Παρθένος

Ζει στη Θεσσαλονίκη και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Έχει έναν αδερφό 6 χρόνια μικρότερο τον οποίο λατρεύει. Στήριγμα της ήταν η μαμά της, ο αδερφός της και ο κολλητός της. Αν νευριάσει γίνεται πολύ σκληρή. Σπούδασε νοσηλευτική γιατί της αρέσει να βοηθάει τον κόσμο. Συνολικά έχει 14 piercing πάνω της. Ασχολείται με τα social media, έχει 96.000 followers στο Tik Tok και 11.000 Instagram και μέσα από τις αναρτήσεις της θέλει να μεταδώσει χαρά και γέλιο στον κόσμο. Το παρατσούκλι της από μικρή είναι «snobaria» αλλά η ίδια θεωρεί ότι δεν ισχύει. Κάνει ιππασία και λατρεύει τις γάτες.

Let’s talk about love: Έχει κάνει μία σχέση στη ζωή της και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην της. Θέλει ο σύντροφός της να είναι ειλικρινής, να τη σέβεται και να της δείχνει εμπιστοσύνη. Δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Δε συγχωρεί την απιστία. Περιμένει από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση ενώ εκείνη δείχνει το ενδιαφέρον της με «πειράγματα».

Ειρήνη Κατσίγιαννη

Power of love

  • Ηλικία: 22 ετών
  • Πόλη: Αθήνα
  • Ιδιότητα: Φοιτήτρια
  • Ζώδιο: Ιχθύς

Κατάγεται από το Άργος και τη Σκύρο αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι μοναχοκόρη και περήφανη για τους γονείς της γιατί τη στηρίζουν πολύ και τις έχουν δώσει αξίες. Σπουδάζει βοηθός μικροβιολόγου και παράλληλα εργάζεται σε ένα μαγαζί με ρούχα.

Let’s talk about love: Προτιμά τις μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι πιστή, ρομαντική και ευαίσθητη και της αρέσει να κάνει δώρα και εκπλήξεις. Σε μία σχέση απαιτεί τον σεβασμό και αναζητά το χιούμορ. Για τον έρωτα μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν έχει απατήσει ποτέ και θεωρεί πως δεν θα μπορούσε να συγχωρήσει την απιστία. Πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά και μελλοντικά θα ήθελε να κάνει τη δική της οικογένεια. Είναι ελεύθερη εδώ και ένα χρόνο.

Νίκη Παυλίδου

Power of love

  • Ηλικία: 25 ετών
  • Πόλη: Αθήνα
  • Ιδιότητα: Content Creator
  • Ζώδιο: Υδροχόος

Κατάγεται από τα Τρίκαλα αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι μοναχοκόρη έχει τέλεια σχέση με τους γονείς της για τους οποίους δηλώνει πως είναι το στήριγμα της. Παρόλο που ως content creator ασχολείται με την εικόνα της, η ίδια νιώθει πως δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση. Είναι ένα juicy κορίτσι που προσέχει τον εαυτό της. Έχει 1 σκύλο και 2 γάτες και φιλοξενεί συχνά ζωάκια από φιλοζωικές μέχρι να τα υιοθετήσει κάποιος. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στη Χίο και ξεκίνησε μεταπτυχιακό.

Let’s talk about love: Πριν από ενάμιση χρόνο βγήκε από μία μακροχρόνια σχέση. Ο χωρισμός της ήταν δύσκολος. Θεωρεί την ομορφιά υποκειμενική και ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη θέλει να είναι πιστός, ευγενικός και να την κάνει να γελάει. Σημαντικό για εκείνη είναι επίσης η συμπεριφορά του προς τους άλλους ανθρώπους και τα ζώα.

Άννα Μαρκέλλα

Power of love

  • Ηλικία: 35 ετών
  • Πόλη: Ρέθυμνο
  • Ιδιότητα: Χορεύτρια / Ιδ. Υπάλληλος
  • Ζώδιο: Ιχθύς

Κατάγεται από τη Ρωσία και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Δεν γνώρισε τον πατέρα της γιατί έφυγε από τη ζωή πριν από τη γέννησή της. Από τα 16 της ασχολείται με το χορό. Στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των 19 για να βοηθήσει τη μητέρα της. Έχει σπουδάσει χρυσοχόος. Δουλεύει ως χορεύτρια και ως καθηγήτρια χορού ενώ παράλληλα εργάζεται σε κοσμηματοπωλείο. Ως χόμπι της έχει το τραγούδι ενώ ράβει στολές για belly dance και φτιάχνει κοσμήματα. Της αρέσει να γράφει ποιήματα στα ρωσικά και είναι τελειομανής.

Let’s talk about love: Έχει κάνει δύο πολύ σοβαρές σχέσεις οι οποίες έφτασαν πολύ κοντά στο γάμο. Είναι ελεύθερη εδώ και ένα χρόνο περίπου. Φεύγει δύσκολα από μία σχέση. Είναι ρομαντική, δεν αντέχει τα ψέματα, την αγένεια και δε θα συγχωρούσε την απιστία. Περιμένει από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση. Νιώθει έτοιμη να κάνει οικογένεια.

Σοφία Τσέκου

Power of love

  • Ηλικία: 24 ετών
  • Πόλη: Αθήνα
  • Ιδιότητα: Φοιτήτρια
  • Ζώδιο: Παρθένος

Έχει καταγωγή από την Αθήνα και την Εύβοια. Έχει μία αδερφή 4 χρόνια μικρότερη η οποία είναι η κολλητή της. Η μητέρα της είναι ο άνθρωπος από τον οποίο αντλεί έμπνευση και δύναμη. Σπούδασε Τουριστικά και δούλεψε στην υποδοχή σε ξενοδοχεία. Έχει επίσης δουλέψει ως αεροσυνοδός και τώρα σπουδάζει Business Administration. Στον ελεύθερο της χρόνο παίζει τένις. Έχει πάθος με τα ψώνια και τα ταξίδια. Αγαπάει πολύ τα ζώα και έχει δύο γάτες.

Let’s talk about love: Σε μία σχέση αναζητά την ασφάλεια για αυτό και την ελκύουν περισσότερο οι μεγαλύτεροι άντρες. Δεν έχει πρόβλημα να κάνει την πρώτη κίνηση. Θεωρεί πως ο τσιγκούνης άνθρωπος είναι τσιγκούνης και στα συναισθήματα. Σε μία σχέση δεν αντέχει το ψέμα ενώ μπορεί να συγχωρέσει την απιστία υπό όρους. Είναι ρομαντική, θα εκφράσει τη ζήλια της με πλάγιο τρόπο, δεν είναι σνομπ και δίνει ευκαιρίες. Είναι ελεύθερη το τελευταίο εξάμηνο. Μελλοντικά θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

Γλυκερία Τσολπίδου

Power of love

  • Ηλικία: 21 ετών
  • Πόλη: Θεσσαλονίκη
  • Ιδιότητα: Μοντέλο
  • Ζώδιο: Υδροχόος

Είναι γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιά. Έχει μία μεγαλύτερη αδερφή 24 ετών, που ζει στην Γερμανία. Είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και είναι μεγαλωμένη σαν «πριγκίπισσα». Είναι μοντέλο, καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου, life coach και τώρα τελειώνει τις σπουδές της στην ψυχολογία. Μικρή είχε πολλές ανασφάλειες και έδωσε τα δική της μάχη με τη νευρική ανορεξία για 2 χρόνια περίπου. Δεν έχει καλή σχέση με τις γυναίκες καθώς θεωρεί ότι την ζηλεύουν. Τον Νοέμβριο του 2023 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς (Miss Tourism). Έχει ενεργό λογαριασμό στο Tik Tok με 24.000 περίπου ακόλουθους.

Let’s talk about love: Πολλές φορές θεωρεί πως παρεξηγείται λόγω της αυτοπεποίθησής της. Δεν αντέχει το ψέμα και την υποκρισία. Μία σχέση της αρέσει να είναι σαν παραμύθι. Ο ιδανικός για εκείνη σύντροφος θα ήθελε να είναι ρομαντικός, δοτικός, δραστήριος και επαγγελματικά επιτυχημένος. Πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά παρότι δεν της έχει συμβεί. Είναι ελεύθερη σχεδόν ένα χρόνο. Μελλοντικά, κοντά στα 35, θα ήθελε να κάνει τη δική της οικογένεια.