Survivor - Η πρώτη ανάρτηση του Φάνη Μπολέτση: «Πριν 6 μήνες, ίσως πήρα...»

Το μακροσκελές κείμενο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Φάνης Μπολέτσης έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά το μεγάλο φινάλε του Survivor όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση (δείτε πόσα χρήματα κέρδισε). Μπορεί από την αρχή του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ θα θεωρήθηκε φαβορί, ωστόσο, τελικά ο Ντάνιελ του πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια.

Δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από το ριάλιτι επιβίωσης που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε, τους φίλους που έκανε, αλλά και τα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες που ήταν συνεχώς δίπλα τους.

Τι γράφει στην ανάρτηση του ο Φάνης Μπολέτσης μετά το Survivor;

«Πριν 6 μήνες, ίσως πήρα την πιο τρελή απόφαση της ζωής μου.. Πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένστικτα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω, αλλά συνάμα τόσο μοναδικά και έντονα.. Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και το μόνο που με διακατέχει είναι χαρά ευγνωμοσύνη και περηφάνεια.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου μέσα στο παιχνίδι που έμειναν δίπλα μου μέχρι το τέλος, αλλά και στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες που ήταν πάντα εκεί για εμάς...

Δεν το μετάνιωσα λεπτό και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει τις ψυχικές αντοχές να το κάνει... Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα.. Είστε η μεγαλύτερη μου νίκη. Πάντα δίπλα μου στις όμορφες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε ο Φάνης Μπολέτσης μετά το Survivor.


Tι είπε στην πρώτη του συνέντευξη;

«Θέλω να κρατήσω την ίδια στάση που κράτησα στο παιχνίδι. Οποιοσδήποτε κάνει κακόβουλα σχόλια, δεν γνωρίζω την πρόθεση που έχει πίσω από αυτό, προφανώς ήταν για να με βλάψει ή να με ρίξει ψυχολογικά. Δεν μπορώ να πω ότι αυτά τα σχόλια με αγγίζουν» τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης. Κλείνοντας ο φιναλίστ του Survivor μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη φιλία του με τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Σταμάτη Ταλαδιανό.