Power of love: Ο γιαλαντζί Ορλάντο Μπλουμ, ο δικηγόρος και ο συναισθηματικούλης - Αυτοί είναι οι 6 άντρες που ψάχνουν τον έρωτα

Καλά θα πάει αυτό και φέτος...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Ο γιαλαντζί Ορλάντο Μπλουμ, ο δικηγόρος και ο συναισθηματικούλης - Αυτοί είναι οι 6 άντρες που ψάχνουν τον έρωτα

Λίγο μετά το τέλος του Survivor ο ΣΚΑΙ είπε να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης το Power of Love... summer edition, το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 30/6 με την Κατερίνα Καραβάτου να υποδέχεται στο σπίτι του έρωτα 6 φρέσκα κορίτσια (δείτε τις εδώ αναλυτικά) και 6 αγόρια που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό!

Πάμε, λοιπόν, να γνωρίσουμε τους άντρες της παρέας!

Οι 6 παίκτες του Power of Love!

Πρώτος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σκούρτας ο οποίος έκανε καλή εντύπωση στα κορίτσια καθώς τον συνέκριναν με τον διάσημο ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε μπροστά στα κορίτσια ο Δήμος Περπερίδης ο οποίος είπε ότι δεν συγχωρεί για κανέναν λόγο την απιστία.

Ο Αναστάσιος Βάσσος ήταν πιο... ποιητικός σε μία προσπάθεια να εντυπωσιάσει τα κορίτσια, λέγοντας μάλιστα πως είναι... ελεύθερος πολιορκημένος.

Ο Νίκος Πελετιέ δήλωσε... «προπονητής σχέσεων» και θέλησε να συστηθεί στις κοπέλες και να δείξει πτυχές του χαρακτήρα του.

Δείτε επίσης: Νίκος Πελετιέ: Οργή με τον παίκτη του Power of Love - Τα ακραία βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Ο Κρητικός Αργύρης Αβραμιώτης, αν και έδειξε μία αδυναμία στον τρόπο έκφρασής του, τελικά εντυπωσίασε κάποια από τα κορίτσια με τους τρόπους του και τον ιπποτισμό του.

Ο Τζέισον Μάρης ήταν εκείνος που εντυπωσίασε περισσότερο από όλους τους άλλους τις κοπέλες του παιχνιδιού με τον ίδιο να αποκαλύπτει ξεκάθαρα πως βρίσκεται εκεί για να γνωρίσει τον έρωτα.

O Τζέισον, μάλιστα, ήταν εκείνος που δέχτηκε τις περισσότερες ψήφους και έτσι θα είναι αυτός που θα έχει στη διάθεσή του τη δυνατότητα να βγει σε πρώτο ραντεβού με κάποιο από τα κορίτσια. Και εκείνος τελικά διάλεξε τη Γλυκερία καθώς όπως είπε, είχε μία πολύ θετική αύρα και θέλει να τη γνωρίσει καλύτερα...