Power of Love: Οι 6 γυναίκες συστήνονται στην κάμερα και περιγράφουν τον άντρα των ονείρων τους

Καθεμία έχει τον δικό της χαρακτήρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Power of Love: Οι 6 γυναίκες συστήνονται στην κάμερα και περιγράφουν τον άντρα των ονείρων τους

Ξεκίνησε το Power of Love και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τις παίκτριες που μέσα στους επόμενους μήνες θα ψάξουν να βρουν τον έρωτα. Στην αρχή οι 6 γυναίκες μπήκαν με μάσκες, αλλά όταν αυτές άρχισαν να βγαίνουν, τότε το reality αγάπης ξεκίνησε να αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον...

Οι γυναίκες του Power of Love συστήνονται

Πρώτη συστήθηκε η Νίκη Παυλίδου. Ζει στην Αθήνα, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, εργάζεται ως content creator και στην εστίαση. Λατρεύει το ski, το snowboard και το jet ski, ενώ δηλώνει φιλόζωη: «Είμαι αρκετά τρελή, αυτό βλέπουν πρώτο. Την απιστία την έχω συγχωρήσει στο παρελθόν, δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα. Ο ιδανικός άντρας θέλω να είναι διεκδικητικός και έχω θέμα με την ηλικία, δεν θα ήθελα να είναι μικρότερος», είπε η παίκτρια του Power of Love.

Σειρά είχε η Γλυκερία Τσολπίδου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Η 21χρονη παίκτρια του Power of Love μόλις πήρε το πτυχίο της στην Ψυχολογία, ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ και το μπαλέτο. Στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Tourism International 2023. «Την απιστία δεν τη συγχωρώ, αν το κάνει μία φορά, θα το κάνει κι άλλες. Είμαι ανοιχτή να αφεθώ στη μαγεία του έρωτα», ανέφερε από την πλευρά της.

Εντυπωσιακή η 35χρονη Άννα Μαρκέλα, από τη Ρωσία, που εργάζεται ως πωλήτρια σε κοσμηματοπωλείο. «Στις σχέσεις είμαι πιεστική και ζηλιάρα, αλλά καθόλου εγωίστρια. Λόγος για να χωρίσω είναι αν ο άνθρωπός μου λέει ψέματα. Για μένα ο άντρας είναι κυνηγός. Πιο πολύ επιλέγω, παρά κυνηγάω», ανέφερε μεταξύ άλλων στο εισαγωγικό της βίντεο στο Power of Love.

H 23χρονη Σοφία Τσέκου κρατάει την καταγωγή της από την Εύβοια και εργάζεται ως αεροσυνοδός. Χόμπι της είναι το τένις, και πάθος της το shopping. «Έχω υψηλά standards, με ξενερώνει η τσιγκουνιά. Δεν φοβάμαι να δώσω το πράσινο φως σ' έναν άντρα. Στο Power of Love ήρθα γιατί αναζητώ τον έρωτα», είπε χαρακτηριστικά.

Η πέμπτη παίκτρια του Power of Love, η Ειρήνη Κατσίγιαννη εργάζεται ως βοηθός μικροβιολόγου, δήλωσε ντροπαλή και έτοιμη να ερωτευτεί, καθώς και ότι, αν την κοιτάξει κάποιος άντρας, μπορεί να γυρίσει πλευρό. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αναζητεί τον έρωτα.

Δείτε επίσης: Power of Love: Ψάχνει για... τρίτη φορά τον έρωτα – Μετά το Bachelor και το First Dates

Τον κύκλο έκλεισε η Σωτηρία Δεμίρογλου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με το piercing, κάτι που ξεκίνησε ως χόμπι, ενώ έχει σπουδάσει Νοσηλευτική. «Στον ιδανικό άντρα δεν με ενδιαφέρουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, αρκεί να είναι γαλανομάτης, καστανόξανθος και γυμνασμένος. Θέλω να είναι αρσενικό, κυνηγός. Αν με θέλεις και μπορείς, διεκδίκησέ με», είπε χαριτολογώντας (;) η νεαρή παίκτρια του Power of Love.