Power of Love: Ψάχνει για... τρίτη φορά τον έρωτα – Μετά το Bachelor και το First Dates

Δεν θα σταματήσει πουθενά μέχρι να τον βρει!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Power of Love: Ψάχνει για... τρίτη φορά τον έρωτα – Μετά το Bachelor και το First Dates

Ξεκίνησε και επισήμως το Power of Love. Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε τους τηλεθεατές από το σπίτι της αγάπης στην Κωνσταντινούπολη, λίγο μετά τις 9, και τόνισε πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι... καυτό στον ΣΚΑΪ. Οι παίκτες συστήθηκαν αρχικά με μάσκες, ωστόσο όταν άρχισαν να πέφτουν, τότε ξεκίνησαν και τα «φαρμακερά» σχόλια.

Το κοινό δεν ξέχασε την περίπτωση της Ειρήνης Κατσίγιαννη. Η νεαρή παίκτρια του Power of Love εργάζεται ως βοηθός μικροβιολόγου, δήλωσε ντροπαλή και έτοιμη να ερωτευτεί, καθώς και ότι, αν την κοιτάξει κάποιος άντρας, μπορεί να γυρίσει πλευρό. Όπως μνημόνευσαν αρκετοί χρήστες του X (πρώην twitter), ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αναζητεί τον έρωτα.

Δείτε επίσης: Power of Love: Η Κατερίνα Καραβάτου μας ξεναγεί στα σπίτια της αγάπης! Σε αυτά τα δωμάτια θα μένουν οι παίκτες

Για τρίτη φορά ψάχνει τον έρωτα στο Power of Love

Η πρώτη ήταν στο «The Bachelor», όταν η 19χρονη (τότε) Ειρήνη είχε διεκδικήσει την καρδιά του Αλέξη Παππά. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά αυτό δεν την πτόησε, καθώς λίγους μήνες αργότερα εμφανιζόταν στο First Dates.

Ειρήνη The Bachelor

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί την ρώτησε πού την έχει ξαναδεί, και παραδέχτηκε πως είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή στο reality αγάπης του Alpha. Ποιος να φανταζόταν ότι λίγους μήνες αργότερα θα εμφανιζόταν και στο Power of Love...

«Έχω ζήσει τον έρωτα πριν από χρόνια, ο παιδικός μου έρωτας. Όσον αφορά τον χαρακτήρα έχω καταλήξει πώς τον θέλω: Ρομαντικό και ευαίσθητο όπως εγώ, να με αγαπάει, να με φροντίζει για αρχή, τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε στο παιχνίδι», είπε η Ειρήνη μπαίνοντας στο σπίτι του Power of Love.