Κατερίνα Καραβάτου – Μαρία Μπακοδήμου: «Αυτό είναι μία τελετή παράδοσης-παραλαβής» για το «Power of Love»

Λίγο πριν την πρεμιέρα, τα είπαν η πρώην και η νυν παρουσιάστρια του reality

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου – Μαρία Μπακοδήμου: «Αυτό είναι μία τελετή παράδοσης-παραλαβής» για το «Power of Love»

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Power of Love» στον ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Λίγες ώρες πριν απ' αυτό, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία στο παρελθόν παρουσίαζε το reality αγάπης, και έκαναν μία άτυπη τελετή... παράδοσης-παραλαβής.

«Αυτό θα έλεγες ότι αυτό είναι μία τελετή παράδοσης-παραλαβής που ζούμε αυτή τη στιγμή;», είπε χαριτολογώντας η Κατερίνα Καραβάτου, με τη Μαρία Μπακοδήμου να της απαντά: «Ναι, λείπει και ο αρχιεπίσκοπος!».

Δείτε επίσης: Power of Love: Η Κατερίνα Καραβάτου μας ξεναγεί στα σπίτια της αγάπης! Σε αυτά δωμάτια θα μένουν οι παίκτες

Οι συμβουλές που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου στην Κατερίνα Καραβάτου

«Σκέφτομαι όλα αυτά τα πράγματα που μου έχεις πει για αυτή την εμπειρία που ξεκινώ να ζω και μέχρι στιγμής είχες σε όλα δίκιο. Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα από εδώ να διαβάσω τι γράφεται στο Twitter αλλά έχω ήδη περάσει κάποιες ώρες με τους παίκτες», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Power of Love.

«Έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι όχι μόνο από την πρώτη εβδομάδα αλλά από την πρώτη μέρα. Γίνεται η πρώτη συνάντηση των παικτών με μάσκες. Από την πρώτη στιγμή υπάρχουν ήδη δύο ζευγάρια, όπως θα δείτε απόψε. Δεν μπορώ να πω αν συνεχίζονται το ίδιο ή αν ενδυναμώνονται. Υπάρχουν και οι δύο περιπτώσεις. Επίσης υπάρχει ένα περιζήτητο αγόρι και ένα περιζήτητο κορίτσι», συνέχισε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή είναι με τον Κρατερό, επειδή έχουν κατασκηνώσεις και τέτοια, θα έρθουν κι εδώ, να γνωρίσουν την Πόλη και ανυπομονούν μπορώ να σου πω», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της ζωντανής σύνδεσης η Κατερίνα Καραβάτου.