Ντάνιελ Νούρκα: «Ένας δρόμος που δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο Survivor

Η εξομολόγησή του και το ηχηρό μήνυμα λίγες μέρες μετά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ντάνιελ Νούρκα αναδείχθηκε ο νικητής του Survivor 2024 και σήκωσε με περηφάνια το κύπελλο το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου στην πίστα που στήθηκε στο Γαλάτσι για την τελική μονομαχία. Αφού το παιχνίδι τελείωσε, ανανεώθηκε, κόβοντας το μαλλί του και ξυρίζοντας τα μούσια του, εμφανίστηκε σε κάποιες εκπομπές και αφού κατάφερε να συνέλθει και να μπει στους ρυθμούς της κανονικής ζωής του έξω από το παιχνίδι, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 30 Ιουνίου, δημοσίευσε στο προφίλ του πολλές φωτογραφίες από στιγμές του στο ριάλιτι επιβίωσης και τις συνόδευσε με ένα κείμενο κατά το οποίο ευχαριστούσε όλο τον κόσμο που τον στήριξε σε αυτή τη διαδρομή, περνώντας παράλληλα ένα σημαντικό μήνυμα.

Δείτε επίσης: «Με έπιασαν τα κλάματα από την πίεση! Οι γονείς του Φάνη μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Survivor

Η πρώτη ανάρτηση του Ντάνιελ Νούρκα μετά τη νίκη στο Survivor

«If you never try you’ll never know !

Και κάπου εδώ ένα μαγικό ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Ένας δρόμος που δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα , ένας δρόμος όμως που σίγουρα άξιζε να τον περπατήσω. Το πιο μεγάλο κέρδος ήταν οι φίλοι που έκανα και οι εμπειρίες που αποκόμισα . Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστω στην @acunmedya για την συμμετοχή μου στο υπέροχο αυτό πρόγραμμα. Ευχαριστω τον @giorgoslianoss που ήταν πάντα δίπλα μας όπως και όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες. Και να θυμάσαι πως αν τα όνειρα σου δεν σε τρομάζουν τότε δεν είναι αρκετά μεγάλα !», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση της συντρόφου του μετά τη νίκη του στο Survivor 2024 - Αγκαλιασμένοι κρατούν το έπαθλο

Ήρθε από την Αλβανία στα 5 του χρόνια με τους γονείς του και τη μικρότερη αδελφή του. Αρχικά έμειναν στο Κιάτο, αλλά δεν άργησε η στιγμή που μετακόμισαν στην Αθήνα. Εκεί σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών.

Δείτε επίσης: Ντανιέλ Νούρκα: «Γεννήθηκα στην Αλβανία! Όταν ήμουν 5 χρονών...» - Η εξομολόγηση για την καταγωγή του

Από παιδί έπαιζε ποδόσφαιρο και πάντα είχε στο μυαλό του ότι με αυτό θα καταπιαστεί, όμως στο λύκειο άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Κάπως έτσι μπήκε μέσα του το μικρόβιο και άρχισε να το κυνηγάει. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, ποτέ όμως σε μόνιμη βάση. Εκτός από τους «Συμπέθερους», έπαιξε και στον περσινό κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό YOU είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, κάτι που δεν ευδοκίμησε. Στα εφηβικά μου χρόνια άρχισε να μου μπαίνει η ιδέα της υποκριτικής, στην αρχή περισσότερο από περιέργεια, μέχρι που ήρθα στην Αθήνα και είδα κάποιες παραστάσεις, οπότε αποφάσισα πως αυτό θα κάνω. Αποφάσισα να γραφτώ σε μία σχολή, για να δω αν θα μου αρέσει και, δόξα τω Θεώ, ήταν ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου, ίσως και καλύτερο»

Διαβάστε εδώ όλη του την συνέντευξη.