Power of Love: Η Κατερίνα Καραβάτου μας ξεναγεί στα σπίτια της αγάπης! Σε αυτά τα δωμάτια θα μένουν οι παίκτες

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Power of Love: Η Κατερίνα Καραβάτου μας ξεναγεί στα σπίτια της αγάπης! Σε αυτά τα δωμάτια θα μένουν οι παίκτες

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Power of Love απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ! Δύο νέα σπίτια έχουν δημιουργηθεί για να υποδεχτούν τα κορίτσια και τα αγόρια του πιο fun τηλεοπτικού event του καλοκαιριού!

Οι ανανεωμένοι χώροι είναι γεμάτοι χρώμα και διακοσμημένοι ώστε να δημιουργείται μία cozy ατμόσφαιρα. Άνετοι καναπέδες που θα υποδεχτούν τις δύο παρέες αλλά και μικρές γωνιές που προσφέρονται για πιο ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα στα υποψήφια ζευγάρια!

Power of Love Κατερίνα Καραβάτου

Σε αυτούς τους χώρους θα μας ξεναγήσει απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ η Κατερίνα Καραβάτου λίγο πριν καλωσορίσει τα κορίτσια και τα αγόρια που έρχονται για να ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία και να αναζητήσουν την αγάπη!

Δείτε επίσης: Power of love: Έγινε "κρούση" σε παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης - Ο ΣΚΑΪ την ήθελε για παίκτρια

Power of Love σπίτι

Power of Love σπίτι

Για την πρώτη τους γνωριμία οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι θα εμφανιστούν με μάσκες. Πού θα οδηγήσουν οι πρώτες συζητήσεις και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις όταν οι μάσκες… πέσουν; Το συναρπαστικό ταξίδι του Power of Love ξεκινά απόψε, ελάτε να το ζήσουμε μαζί!

Power of Love σπίτι

Οι παίκτες του Power of Love συστήθηκαν στο... My Man Can

Πριν απ' αυτό, ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου φιλοξενήθηκε στο My Man Can και φυσικά δεν ήταν μόνη της. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος υποδέχτηκε τους 12 παίκτες του Power of Love για ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές. «Ένα δυνατό χειροκρότημα για τις κοριτσάρες. Παραδόξως γλυκύτατες...», είπε ο παρουσιαστής, με τις 6 γυναίκες που θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση. Νίκη, Μαρκέλλα, Σοφία, Γλυκερία, Ειρήνη και Σωτηρία συστήθηκαν στο κοινό.

Power of Love σπίτι

Power of Love σπίτι

Power of Love σπίτι

Αν και στις γυναίκες ήταν πιο ήπιων τόνων, ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν συγκράτησε τα... φαρμακερά του σχόλια, όταν οι άντρες του Power of Love έκαναν την είσοδό τους. «Τα αγόρια είναι ακόμα χειρότερα, πραγματικά αυτούς βρήκαμε, αυτούς φέραμε!», είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο παρουσιαστής του My Man Can. Αργύρης, Αναστάσης, Δήμος, Τζέισον, Δημήτρης και Νίκος πήραν θέση στο στούντιο.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έδωσε την «ευχή» του στην Κατερίνα Καραβάτου για την πρεμιέρα του Power of Love.