Power of Love: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες στο reality αγάπης - «Εισέβαλαν» στο My Man Can

«Αυτούς βρήκαμε, αυτούς φέραμε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Power of Love: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες στο reality αγάπης - «Εισέβαλαν» στο My Man Can

Φουλάρει για πρεμιέρα στις 21:00 της Κυριακής 30 Ιουνίου το Power of Love στον ΣΚΑΪ, με την Κατερίνα Καραβάτου. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η νέα παρουσιάστρια του project καλεί τους 12 παίκτες να γνωρίσουν την αγάπη κι εμάς να ταξιδέψουμε μαζί τους. Τα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά στις 22:00, ενώ κάθε Κυριακή θα είναι live επεισόδιο!

Πριν απ' αυτό, ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου φιλοξενήθηκε στο My Man Can και φυσικά δεν ήταν μόνη της. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος υποδέχτηκε τους 12 παίκτες του Power of Love για ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές. «Ένα δυνατό χειροκρότημα για τις κοριτσάρες. Παραδόξως γλυκύτατες...», είπε ο παρουσιαστής, με τις 6 γυναίκες που θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση. Νίκη, Μαρκέλλα, Σοφία, Γλυκερία, Ειρήνη και Σωτηρία συστήθηκαν στο κοινό.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου: Κατέφθασε εντυπωσιακή στο αεροδρόμιο - Η αναχώρησή της για τα γυρίσματα του Power of love

Δεν είχαν την ίδια... αποδοχή οι άντρες του Power of Love

Αν και στις γυναίκες ήταν πιο ήπιων τόνων, ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν συγκράτησε τα... φαρμακερά του σχόλια, όταν οι άντρες του Power of Love έκαναν την είσοδό τους. «Τα αγόρια είναι ακόμα χειρότερα, πραγματικά αυτούς βρήκαμε, αυτούς φέραμε!», είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο παρουσιαστής του My Man Can. Αργύρης, Αναστάσης, Δήμος, Τζέισον, Δημήτρης και Νίκος πήραν θέση στο στούντιο.

Παρόλα αυτά ο Φάνης Λαμπρόπουλος έδωσε την «ευχή» του στην Κατερίνα Καραβάτου για την πρεμιέρα του Power of Love.