Survivor: «Υπήρχε μία παραφιλολογία για σένα και τον Σάββα Γκέντσογλου...» - Η αμήχανη απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα για το φλερτ τους

Η αποκάλυψη για την κόντρα με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: «Υπήρχε μία παραφιλολογία για σένα και τον Σάββα Γκέντσογλου...» - Η αμήχανη απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα για το φλερτ τους

Το Survivor 2024 ολοκληρώθηκε και αφού ο Ντάνιελ Νούρκα που κέρδισε το ριάλιτι επιβίωσης και τα 100.000 ευρώ έκανε ήδη τις πρώτες του δηλώσεις - δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τους γονείς του ανταγωνιστή του, όπως και ο Φάνης Μπολέτσης - δείτε εδώ την απάντησή του για την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Κατερίνα Δαλάκα η οποία τερμάτισε τρίτη στο παιχνίδι, βγήκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουνίου στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, για να μιλήσει για την δική της εμπειρία για 4η φορά στο παιχνίδι.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα μετά το τέλος του Survivor

«Όχι μόνο παίκτες, και πολλοί από τον χώρο σας με "χτυπούσαν" και έλεγαν “πάλι;”. Εμένα με ρωτήσατε αν το πρωί που ξυπνάω θέλω να βλέπω τα ίδια άτομα 20 χρόνια ή 30; Είναι μια δουλειά, είναι μια εκπομπή. Όπως κάθε χρόνο γίνονται εκπομπές και οι άνθρωποι πηγαίνουν και κάνουν τη δουλειά τους, έτσι το είδα κι εγώ πλέον. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του που το βλέπει σαν δουλειά. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κρίνουνε, το πιο δύσκολο να κρίνουμε τον εαυτό μας. Θεωρώ ό,τι και να κάνω θα με κρίνουνε, οπότε θα κάνω ό,τι θέλω εγώ», είπε αρχικά για τα σχόλια που δέχθηκε πηγαίνοντας ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης: Ξεπέρασε και τον νικητή - Τα χρήματα που έβγαλε από την 4η συμμετοχή της στο Survivor

Στη συνέχεια εξήγησε πως πλέον για εκείνη έχει τελειώσει το κομμάτι του πρωταθλητισμού και επαγγελματικά θα ήθελε να ασχοληθεί με το real estate, καθώς είναι το μέλλον, όπως δήλωσε. Όταν ρωτήθηκε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την εντύπωση που είχε δημιουργηθεί στον κόσμο για μία κόντρα ανάμεσά τους, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα beef. Το ότι έχουμε ανταλλάξει δύο κουβέντες, με σεβασμό πάντα, μέσα στον αγώνα, ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ άσχημα η μία για την άλλη...».

Στη συνέχεια δημοσιογράφος της εκπομπής της είπε: «Υπήρχε μία παραφιλολογία για σένα και τον Σάββα Γκέντσογλου...» και η ίδια φανερά αμήχανη δήλωσε: «Δεν νομίζω να αναφέρθηκε κανείς στο όνομά μου ποτέ...».

Η Μαρία Μπακοδήμου, τότε, της εξήγησε: «Εμείς αυτό που καταλάβαμε είναι ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι και βγει αυτή που τον ενδιαφέρει έξω, τότε θα της το δείξει» - δείτε εδώ σε ποιες δηλώσεις του αναφέρεται.

«Μέσα στο παιχνίδι πάντως δεν υπήρξε κάποιο φλερτ, προσωπικά για μένα», τόνισε τότε εκείνη και αποκάλυψε για μία μάζωξη που έκανε: «Κάλεσα κάποια παιδιά για να φάμε. Ο Σάββας νομίζω είχε να ταξιδέψει στην Καβάλα αν δεν κάνω λάθος. Με τον Σάββα, τον Αλέξη, την Όλγα, ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Κάναμε πάρα πολύ παρέα. Και με την Ασημίνα φυσικά. Μέχρι εκεί».

Και με αφορμή την αναφορά στην Ασημίνα, είπε για εκείνη: «Νομίζω ότι την στήριξα πάρα πολύ με τον τραυματισμό της και όλο το διάστημα που ήταν εκτός. Δεν ξέρω αν έχει πει κάτι τέτοιο, δεν έχω δει τίποτα. Μπορεί να έρθουμε σε αντιπαράθεση, τα πράγματα τα λέω όπως τα έχω στο μυαλό μου και δεν αρέσει πάντα αυτό».