J2US highlights ημιτελικού: Το τρέμουλο του Κοκλώνη από συγκίνηση, ο "καυτός" χορός της Δέσποινας Βανδή & τα ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US highlights ημιτελικού: Το τρέμουλο του Κοκλώνη από συγκίνηση, ο

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου στο κανάλι του ALPHA προβλήθηκε ένα ακόμη live του Just The 2 of Us και ήταν πολύ σημαντικό, καθώς πρόκειται για τον ημιτελικό, από τον οποίο μόνο τέσσερα ζευγάρια πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 28/6 στον ημιτελικό του J2US

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου... «πέταξε» απ' το live: Μαγνητοσκοπημένη η εμφάνισή της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής ερμήνευσαν το «Πετάω» της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη στον ημιτελικό του J2US, με ένα act σε αερόστατο. Βέβαια η ηθοποιός είχε... «πετάξει» απ' το στούντιο αρκετά πιο πριν. Η εμφάνιση που είδαμε ήταν μαγνητοσκοπημένη, όπως παραδέχτηκε στην πορεία και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

Μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο, στο πλευρό του παρουσιαστή του J2US βρισκόταν μόνο ο Ίαν Στρατής. «Βλέπετε μόνο τον Ίαν λόγω θεατρικών υποχρεώσεων της Πηνελόπης, που δεν ήταν δυνατόν να αναβληθούν. Η εμφάνισή της μαγνητοσκοπήθηκε λίγο πριν την έναρξη του show, πριν από περίπου 40 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης: J2US highlights (15/6): Η Βανδή στη θέση του Κοκλώνη, οι τρυφερές στιγμές Γαρμπή & Σχοινά στην κάμερα και το ζευγάρι που αποχώρησε

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε πρεμιέρα με την Κάτια Δανδουλάκη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Διάλεξε τον θάνατο σου, αγάπη μου» στο Κηποθέατρο Παπάγου, λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ. Πάντως αυτό δεν φάνηκε να επηρέασε την βαθμολογία της.

«Δεν μας έχετε συνηθίσει ποτέ σε καμία έκπτωση, πετάνε την ψυχή τους ψηλά και το κάνουν περίτεχνα», σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Είστε ένα από τα ζευγάρια που μου αρέσουν πάρα πολύ όπως έχω πει και σε παλιότερα live, υπέροχοι. Μπράβο σας» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Το τελευταίο μέρος ήταν μοναδικός συνδυασμός. Πέταξαν. Καλώς έχουν μία θέση στον τελικό», τόνισε ο Γιώργος Αρσενάκος απευθυνόμενος με χιούμορ και στην απούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Το τραγούδι το ταξιδέψατε», κατέληξε ο Λευτέρης Πανταζής. Παρά την απουσία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, το ζευγάρι πήρε άριστα «10» απ' όλους!

Δέσποινα Βανδή και Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκαν με συγκίνηση τον αξέχαστο Βασίλη Καρρά: «Νιώθω ότι δεν έχει φύγει»

Ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου ερμήνευσαν τραγούδι του αείμνηστου Βασίλη Καρρά, το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», στονχθεσινό (28/6) ημιτελικό του J2US. Με αυτή την αφορμή, ο Νίκος Κοκλώνης και οι κριτές θυμήθηκαν όμορφες στιγμές με τον εμβληματικό λαϊκό τραγουδιστή, που έχει μείνει στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

«Τρέμω, είμαι συγκινημένος», είπε ο Νίκος Κοκλώνης. «Άκουγα τα παιδιά, είμαι συνήθως πάντα χαρούμενος, με ξέρετε. Μου λείπει πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Μου ήρθε στο μυαλό όταν άκουγα τον Μανώλη. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο συνήθως. Σκέφτηκα τον Βασίλη εδώ πάνω, στα “κακά” του και μου έλεγε “Πιτσιρικάκο”. Από εκεί που είναι μας δίνει την αγάπη του. Μου λείπει πολύ, θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ».

Τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή, που είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά στο παρελθόν. «Ξέρω πόση μεγάλη αδυναμία του είχες, Νίκο, αλλά δεν νιώθω ότι έχει φύγει. Είναι ένα παράδοξο συναίσθημα, που δεν μπορεί να επικοινωνήσει το μυαλό με την καρδιά. Δεν το νιώθω, είναι περίεργο», σημείωσε η κριτής του J2US.

«Μας ταξίδεψες, μου θύμισες τον Βασίλη, που είχα συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του, τα είχαμε πιει, είχαμε φάει μαζί... Την τελευταία φορά που μιλήσαμε του είχα στείλει ένα τραγούδι ντουέτο με έναν φίλο μας μαέστρο, τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει: “Πιτσιρίκο, δίνω μάχη, άμα τα καταφέρω θα το πούμε το τραγουδάκι”. Σαν να μην έφυγε ποτέ, οπότε είπε και η Δέσποινα, μας ακούει, μας βλέπει και χαίρεται» είπε ο Λευτέρης Πανταζής κάνοντας την κριτική του στο J2US.

H νέα απουσία στο αποψινό live και το τσιφτετέλι της Δέσποινας Βανδή

Πέρα από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που είχε πρεμιέρα στο θέατρο και δεν μπορούσε να βρίσκεται live στο στούντιο, ακόμα μία απουσία ήρθε να προστεθεί σε εκείνες της Καίτης Γαρμπή και του Σταμάτη Φασουλή, που λείπουν επίσης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από τον χθεσινό ημιτελικό του J2US.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που έχει αναλάβει τα backstage του J2US, απουσίαζε από το πόστο της, καθώς εμφανιζόταν πριν από λίγη ώρα στο Europride στη Θεσσαλονίκη! Την ανακοίνωση έκανε ο παρουσιαστής του βραδινού show του Alpha, λίγο μετά την έναρξη.

«Θέλω να στείλω ένα γλυκό φιλί στην Κατερίνα Στικούδη, απόψε δεν είναι μαζί μας καθώς έχει live στο Εuropride στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης. Η απουσία της δεν αντικαταστάθηκε στο live του J2US. O Γιώργος Αρσενάκος πήρε τη θέση του Σταμάτη Φασουλή που λόγω της θεατρικής του παράστασης, δεν παρευρίσκεται στον ημιτελικό, ενώ την Καίτη Γαρμπή αντικατέστησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο ΛεΠα ξεσήκωσε το κοινό στο J2US

Η εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή ξεσήκωσε το κοινό και ιδιαίτερα τις γυναίκες της κριτικής επιτροπής. Βίκυ Σταυροπούλου και Δέσποινα Βανδή πήραν την πάσα από τον τραγουδιστή και ξεκίνησαν να χορεύουν τσιφτετέλι και να πετούν στον «Έβδομο Ουρανό», όπως λέει ο ΛεΠα στο γνωστό κομμάτι του. «Αχ Παναγία μου, τι κάνει ο Θεός στα κέφια του», ακούγεται να λέει κεφάτος ο τραγουδιστής στον αέρα του J2US, απευθυνόμενος στη Δέσποινα Βανδή, που εκείνη στιγμή λικνιζόταν στον ρυθμό του, με το κοινό στο στούντιο να κρατάει τον ρυθμό.

Ποιοι πέρασαν στον τελικό

Μετά τις συγκινήσεις και το party με τον Λευτέρη Πανταζή έφτασε η στιγμή της ανακοίνωσης. Στον τελικό πέρασαν ο Ίαν και η Πηνελόπη, ο Γιάννης και η Σοφία, ο Σωτήρης και ο Φειδίας, ο Γιώργος και η Τάνια, ενώ εκτός τελικού έμειναν ο Μανώλης με τη Ζωή και η Γαλάτεια με τον Γιώργο.